Switches, netwerken, storage en back-up, bekabeling, software, access points, clouds, dataservers. Weet je de weg nog in jouw ICT infrastructuur? Of is jouw netwerk een haast onontwarbare kluwen geworden, met alle veiligheids- en continuïteitsrisico’s van dien? Dan heb je het meest aan een ICT dienstverlener die zorgt voor orde en overzicht. Wij maken van jouw ICT infrastructuur geen geldverslindend prestigeproject, maar bieden infrastructurele voorzieningen die werken. Onafhankelijk, overzichtelijk en beheersbaar. En vooral: passend bij jouw ambities en budget. Zo maken we ingewikkelde ICT vraagstukken simpel.

Houd jouw ICT infrastructuur op orde

Een hoge beschikbaarheid en performance van ICT infrastructuur is een voorwaarde voor productiviteit en samenwerking. Is een verbinding niet beschikbaar, dan betekent dit al snel een schadepost en/of imagoschade. Gebruik je ook cloud applicaties, dan wordt security een belangrijk aandachtspunt. Maar hoe houd je een ICT infrastructuur waarin je zelf nauwelijks de weg meer weet veilig, stabiel en snel? Ongeplande downtime heeft een grote impact op de bedrijfsvoering. Weet je wat de kosten zijn van downtime als jouw medewerkers niet kunnen werken en jouw klanten je niet kunnen bereiken?

Netwerk is meer dan het geheel der delen

De ideale ICT infrastructuur is volledig geïntegreerd, optimaal op elkaar afgestemd en biedt precies de functionaliteit en performance die jouw organisatie nodig heeft. Ook als is die opgebouwd uit oplossingen van verschillende fabrikanten. En of je nu vanaf nul begint of jouw infrastructuur gefaseerd opbouwt, vernieuwt of optimaliseert. Een goede ICT-partner neemt bovendien vanaf het allereerste advies de beheer aspecten van jouw ICT omgeving mee voor een optimale Total Cost of Ownership (TCO).

Waarom ICT infrastructuur door Solimas?

Solimas adviseert, levert en optimaliseert high performance netwerken – bekabeld of draadloos en inclusief connectiviteit. Wij beheren bovendien veel ICT infrastructuren. En dat zie je terug in de manier waarop wij netwerken ontwerpen en implementeren. Altijd gericht op het beheren en beheersen van het netwerk – of je dat nu zelf doet of aan ons uitbesteedt. Solimas is jouw Single Point of Contact voor alle ict infrastructuur gerelateerde vragen. Dankzij onze geavanceerde netwerkbeheer-tools krijg je bovendien een compleet, realtime inzicht in jouw netwerkomgeving. Interesse in een goede en betrouwbare ICT infrastructuur? Neem dan nu contact met ons op!

Contact
Robbert specialist solimas groep

Robbert Voogdgeert

Directeur | Den Haag

Neem contact op met Robbert