Solimas

ICT-infrastructuur.

Home » Onze ICT diensten » ICT-infrastructuur

Weet jij de weg nog in jouw ICT-infrastructuur? Of is jouw infrastructuur een onoverzichtelijke kluwen geworden van dataservers, access points, storage, bekabeling, clouds, back-ups, switches en netwerken, met alle veiligheids- en continuïteitsrisico’s die daarmee gepaard gaan? Dan heb je een ICT-dienstverlener nodig die orde en overzicht in de chaos schept. Bij Solimas maken we van jouw ICT-infrastructuur geen tijdrovend, geldverslindend prestigeproject maar zorgen we voor een infrastructuur die gewoon werkt. Wij maken jouw ICT-infrastructuur weer onafhankelijk, overzichtelijk en beheersbaar en zorgen ervoor dat deze perfect aansluit op jouw ambities en budget. Solimas maakt ingewikkelde ICT-vraagstukken simpel.

Houd jouw ICT-infrastructuur op orde

Voor een hoge productiviteit en effectieve samenwerking is het van groot belang dat je ICT-infrastructuur een sterke performance en hoge beschikbaarheid heeft. Een verbinding die niet beschikbaar is veroorzaakt al snel (imago)schade en kosten. Een belangrijk aandachtspunt bij het gebruik van cloudapplicaties is bovendien security. Maar hoe houd je je ICT-infrastructuur veilig, snel en stabiel als je er zelf nauwelijks de weg meer weet? Ongeplande downtime heeft een enorme impact op ieder aspect van je bedrijfsvoering. Weet jij wat het kost als je medewerkers niet kunnen werken of klanten je niet kunnen bereiken?

Je netwerk is meer dan de som der delen

Wat maakt nu een perfecte ICT-infrastructuur? Volledige integratie, optimale afstemming tussen alle onderdelen en hij moet precies de functionaliteit en performance bieden die jouw organisatie nodig heeft. Dat je ICT-infrastructuur is opgebouwd uit oplossingen van verschillende fabrikanten moet daarbij niet uitmaken, ongeacht of je nu vanaf nul begint, je infrastructuur gefaseerd opbouwt, gaat vernieuwen of wilt optimaliseren. Bovendien houdt een goede ICT-partner vanaf het allereerste advies rekening met de beheer aspecten van jouw ICT-omgeving om zo de Total Cost of Ownership (TCO) te optimaliseren.

Waarom ICT-infrastructuur door Solimas?

Bij Solimas adviseren, leveren en optimaliseren we high performance netwerken in alle soorten en maten – bekabeld of draadloos en inclusief connectiviteit. Bovendien hebben we al jaren ervaring met het beheren van ICT-infrastructuren. Dat zie je terug in de manier waarop we naar netwerken kijken en deze vervolgens ontwerpen en implementeren. Die manier is namelijk altijd gericht op het beheren en beheersen van het netwerk – ongeacht of je dat nu zelf doet of het aan Solimas uitbesteedt. Wij zijn daarbij jouw Single Point of Contact voor al je vragen over ICT-infrastructuur. Bovendien krijg je een compleet, realtime inzicht in jouw netwerkomgeving dankzij onze geavanceerde netwerkbeheer-tools. Wil je meer weten over hoe we voor jouw organisatie een goede en betrouwbare ICT-infrastructuur kunnen realiseren? Neem dan nu contact met ons op!

Contact
Klantcases.