Solimas

Hybride platform.

Home » Onze ICT diensten » Hybride platform

Bij Solimas geloven we in hybride cloud infrastructuren waarbij per toepassing wordt gekeken naar de beste oplossing. Dat betekent dat, afhankelijk van de gewenste beschikbaarheid, flexibiliteit en budget, wij public of private systemen voor je in beheer nemen. Eventueel zelfs vanuit ons eigen datacenter. Welke keuze je ook maakt, jouw bedrijfsapplicaties en -data zijn altijd in goede handen!

Cloud Computing

Cloud computing heeft de afgelopen 10 jaar een enorme vlucht genomen. In feite betekent cloud computing dat allerlei IT-diensten, zoals software, databases, servers en netwerken, via internet worden verleend. Eindgebruikers hebben zo altijd en overal toegang tot hun applicaties en data.

Public, private of hybrid cloud

Wij geloven niet in één cloud, want er zijn verschillende smaken zoals een public, private en hybrid cloud. Bovendien is ook niet iedereen in staat om zo maar alles naar de cloud te brengen. Door verschillende oplossingen en leveranciers slim te combineren, is cloud een absolute meerwaarde voor iedere onderneming. Maximale kwaliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit, tegen minimale kosten!

Multicloud

Techniek wordt steeds minder relevant, of toch niet? Meer en meer leven we in een tijd waarin we willen betalen voor gebruik en niet voor bezit. Dit geldt ook voor IT. Dit betekent ook dat je minder kennis nodig hebt voor onderhoud van technologie. Daarnaast kun je altijd gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen.

Waarom Multi Cloud van Solimas?

Multicloud van Solimas biedt de mogelijkheid private – en public cloudoplossingen te combineren. Afhankelijk van de workloads en innovaties kun je een ander type Cloudoplossing toepassen. De hybride cloudoplossing zorgt ervoor dat je organisatie wendbaar is, snel kunt inspelen op veranderende behoefte en marktomstandigheden. Kortom, Multicloud van Solimas geeft je keuzevrijheid (geen vendor lock-in) en biedt een flexibel platform dat zich aanpast aan de behoefte vanuit de business of een specifieke ‘workload’. Solimas Multicloud bestaat uit onze eigen private cloud, verdeelt over meerderde datacenters in Nederland en Microsoft Azure. Altijd vanuit onze filosofie “één contract, één contact”. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact