Solimas

Altijd toegang.

Home » Onze ICT diensten » Altijd toegang

Geweldige ICT begint bij een goede, veilige en snelle verbinding met alles wat jouw medewerkers nodig hebben om het beste werk te kunnen leveren. Dat geldt voor zowel systemen, applicaties als data. Met onze SD-WAN en Wifi-as-a-Service oplossingen beschikt jouw bedrijf over flexibele, efficiënte en volledig beheerde toegang tot al jouw bedrijfsgegevens.

Internet of Things

Steeds meer apparaten werken via een internetverbinding. Onze telefoons, laptops, tablets en printer doen dit al jaren. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 25 miljard apparaten met het internet verbonden en dit aantal stijgt exponentieel. Naast onze ICT-apparatuur zijn dit koelkasten, televisies, lampen, tandenborstels en vuilnisbakken. Bijna alles wordt binnenkort met het internet verbonden en kan communiceren met elkaar. Dat wordt het Internet of Things (IoT) genoemd.

Connectiviteit

Een veilige en stabiele internetverbinding is essentieel voor iedere organisatie. Hoe zorg je voor een goed functionerend netwerk on premise en in de cloud? Vaak is de bekabeling, het Wifi netwerk of een slechte internetverbinding de achilleshiel van de ICT-Infrastructuur. Dit heeft een negatieve impact op de gebruikerservaring en dus ook de IT-afdeling.

Netwerk as a Service

Bij Solimas vinden wij de beschikbaarheid van een supergoed netwerk net zo vanzelfsprekend als water uit de kraan en stroom uit een stopcontact. Dat is ook de reden dat wij al onze oplossingen als een dienst aanbieden. Je betaalt een vaste prijs per maand en wij zorgen voor de levering, configuratie, beheer en onderhoud van alle benodigde netwerkapparatuur. Net als bij een energieleverancier! Bovendien werk je altijd met de nieuwste technologie en weet u zeker dat het netwerk up-to-date en veilig is. Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo
Klantcases.