Overal ter wereld bellen met jouw eigen, lokale nummer? Fors besparen op telefoonkosten? Jouw smartphone gebruiken als kantoortoestel? Telefonie heeft een grote vlucht genomen, waarbij de grenzeloze mogelijkheden veel interessanter zijn dan de techniek. Dankzij de integratie met internet en ICT-systemen is spraakcommunicatie veelzijdiger en flexibeler dan ooit.

Hosted VoIP Telefonie

Waarom nog investeren in een vaste telefooncentrale en -bekabeling? Bij hosted telefonie maak je gebruik van jouw eigen datanetwerk, een internetverbinding en een virtuele telefooncentrale in de Cloud. De achterliggende Voice-over-IP technologie (VoIP) maakt een fysieke centrale en traditionele telefoonbekabeling overbodig. Meer dan de helft van alle grote en middelgrote bedrijven in Nederland heeft de voordelen van hosted telefonie inmiddels ontdekt. Voor advies over en implementatie van VoIP oplossingen ben je bij Solimas aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen voor ieder bedrijf en voor ieder budget. Betrouwbaar, schaalbaar en kostenefficiënt!

Video Conferencing

Vandaag de dag communiceren we met video vooral via mobiel en applicaties zoals Teams, Hangout, FaceTime en WhatsApp. Videocommunicatie is het ultieme middel om efficiënter te vergaderen en reisbewegingen drastisch te verminderen. Onze specialisten helpen met de inrichting van elke formaat vergaderruimte: van kleine huddle rooms tot auditoria. Ook benieuwd hoe je Microsoft Teams naar de vergaderruimte brengt? Hardware kits, native oplossingen, bridging diensten of bring your own device oplossingen. Wij helpen je graag op weg!

Vast Mobiel integratie

Met de opkomst van Voice over IP nemen ook de mogelijkheden van nummerintegratie toe. Zo kun je met Vast Mobiel Integratie, kortweg VaMo, elk mobiel toestel aan jouw telefooncentrale in de Cloud toevoegen. Dit betekent dat jij en je medewerkers overal via hun zakelijke (in plaats van mobiele) nummer bereikbaar zijn. Daarbij beschikken jullie over alle praktische functies van de centrale, zoals doorverbinden en groepsgesprekken. Door te kiezen voor geïntegreerde vast-mobiele oplossingen verhoog je de productiviteit en de vrijheid van medewerkers op het gebied van contact met klanten en collega’s. Ongeacht de locatie: op kantoor, thuis of onderweg.

Benieuwd naar de oplossingen van Solimas voor zakelijke telefonie? Neem dan nu contact met ons op via onderstaande button!

Contact
Remo specialist solimas

Remo Del Mistro

Directeur | Amsterdam

Neem contact op met Remo