Solimas

Zakelijke telefonie.

Home » Onze ICT diensten » Zakelijke telefonie

Dankzij de integratie van zakelijke cloud oplossingen met IT en internet is spraakcommunicatie flexibeler en veelzijdiger dan ooit. Of je nu overal ter wereld wilt bellen met jouw eigen, lokale nummer, je smartphone wilt gebruiken als kantoortoestel of gewoon fors wilt besparen op telefoonkosten. Zakelijke telefonie heeft een enorme vlucht genomen en de grenzeloze mogelijkheden zijn veel interessanter dan de techniek!

Zakelijke telefonie via Hosted VoIP

Investeren in een vaste telefooncentrale en -bekabeling is niet langer nodig. Hosted telefonie of zakelijke telefonie gebruikt jouw eigen datanetwerk, een internetverbinding en een telefooncentrale in de cloud. Een fysieke centrale en ouderwetse telefoonbekabeling zijn overbodig dankzij de onderliggende Voice-over-IP (VoIP) technologie. Inmiddels profiteert al meer dan de helft van alle Nederlandse grote en middelgrote bedrijven van de voordelen van hosted telefonie. Voor advies over en implementatie van VoIP oplossingen ben je bij Solimas aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen voor ieder bedrijf en ieder budget. Betrouwbaar, schaalbaar en kostenefficiënt!

Zakelijke cloud oplossingen en Video Conferencing

Videocommunicatie is het ultieme middel om efficiënter te vergaderen en drastisch minder te reizen. Onze specialisten helpen je bij het inrichten van ieder formaat vergaderruimte: van kleinere huddle rooms tot grote auditoria. Benieuwd hoe je Microsoft Teams je vergaderruimte in brengt? Of het nu gaat om zakelijke cloud oplossingen, hardware kits, bridging diensten, native oplossingen of bring your own device oplossingen – wij helpen je graag op weg!

Vast Mobiel Integratie en Cloud telefonie van Solimas

Dankzij VoIP en Cloud telefonie zijn ook de mogelijkheden van nummerintegratie aanzienlijk toegenomen. Met Vast Mobiel Integratie kun je ieder mobiel toestel aan jouw cloud telefooncentrale toevoegen. Hierdoor zijn jij en je medewerkers overal bereikbaar via hun zakelijke nummer, in plaats van hun mobiele nummer. Ook beschik je over alle praktische functies die de telefooncentrale biedt, zoals doorverbinden en conference calls. Verhoog de productiviteit en de vrijheid van je medewerkers, ongeacht de locatie. Op kantoor, thuis, of onderweg: je bent altijd bereikbaar met Vast Mobiel Integratie van Solimas!

Meer informatie over zakelijke telefonie

Benieuwd naar de zakelijke cloud oplossingen en zakelijke cloud telefonie van Solimas? Neem contact met ons op via onderstaande button!

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo