Solimas.

Netwerkbeheer

Home » Onze ICT diensten » Netwerkbeheer

Het netwerkbeheer is de levensader van iedere ICT-infrastructuur: zonder netwerk is er geen verbinding met de (public of private) cloud en is er geen koppeling met en tussen de vestigingen van je organisatie. Bij Solimas onderscheiden we ons met diepgaande kennis en jarenlange ervaring op het gebied van ICT-netwerkbeheer, zowel intern als voor een efficiënte en veilige koppeling met het internet.

Door ons ICT-netwerkbeheer als dienst in te richten kunnen we de veiligheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid van jouw netwerk garanderen. Eventuele problemen binnen een netwerk – een verbinding die uitvalt bijvoorbeeld – worden direct door ons gesignaleerd dankzij proactieve monitoring, waarna wij snel voor je klaarstaan om dit op te lossen.

Network-as-a-Service (NaaS)

Met onze Network-as-a-Service dienstverlening voeren onze netwerkspecialisten alle beheertaken van het bedrijfsnetwerk uit, zodat jij je kunt focussen op je core business. Wij verzorgen naast het netwerkbeheer ook de implementatie van een nieuw netwerk, van de aanschaf van licenties, hard- en software tot installatiewerkzaamheden. Bij Solimas zit echt álles in één pakket. Omdat we onze NaaS-dienstverlening aanbieden voor een vast, schaalbaar maandbedrag kom je bovendien nooit voor verrassingen te staan. Andere belangrijke voordelen van onze NaaS-dienstverlening zijn:

  • Een volledig AVG-compliant netwerk, nu én in de toekomst;
  • 24/7 monitoring;
  • Ons flexibele netwerk groeit mee met jouw organisatie;
  • Ons team van netwerkspecialisten staat altijd voor je klaar.
  • Waarom Solimas voor netwerkbeheer?

    Bij Solimas adviseren, leveren en optimaliseren we high performance netwerken in alle soorten en maten – bekabeld of draadloos en inclusief connectiviteit. Bovendien hebben we al jaren ervaring met het beheren van ICT-infrastructuren. Dat zie je terug in de manier waarop we naar netwerken kijken en deze vervolgens ontwerpen en implementeren. Die manier is namelijk altijd gericht op het beheren en beheersen van het netwerk – ongeacht of je dat nu zelf doet of het aan Solimas uitbesteedt. Wij zijn daarbij jouw Single Point of Contact voor al je vragen over ICT-infrastructuur. Bovendien krijg je een compleet, realtime inzicht in jouw netwerkomgeving dankzij onze geavanceerde netwerkbeheer-tools. Wil je meer weten over hoe we voor jouw organisatie een goede en betrouwbaar netwerkbeheer kunnen realiseren? Neem dan nu contact met ons op!

    Contact
Eduard van Dijk Manager Projecten en Services Neem contact op met Eduard