Zonder een netwerk kan een ICT-infrastructuur niet functioneren. Het netwerk is noodzakelijk voor de connectie met de public en private cloud en de koppeling met de vestigingen van de organisatie. Solimas onderscheidt zich met diepgaande kennis van netwerkbeheer. Dat geldt zowel voor interne connectiviteit als voor het efficiënt en veilig koppelen met het internet.

Om garanties te kunnen afgeven voor de veiligheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid van het netwerk, is het ict netwerkbeheer als dienst ingericht. Door onze proactieve monitoring worden eventuele problemen binnen het netwerk – zoals het uitvallen van een verbinding – direct door ons gesignaleerd en staan wij snel voor je klaar om dit op te lossen.

Network-as-a-Service (NaaS)

Met Network-as-a-Service (NaaS) van Solimas worden alle beheertaken van het bedrijfsnetwerk volledig uitgevoerd door onze specialisten. Naast het netwerkbeheer verzorgen we ook de implementatie van een nieuw netwerk inclusief alle installatie werkzaamheden en de aanschaf van licenties, hardware en software. Zo heb je alles in één pakket. Je komt bovendien nooit voor verrassingen te staan, want onze NaaS dienst bieden we aan voor een vast, schaalbaar bedrag per maand. Daarnaast biedt deze service een aantal andere voordelen:

  • Flexibel netwerk dat meegroeit met uw organisatie
  • Team van specialisten dat altijd voor je klaarstaat
  • 24 uur per dag en 7 dagen in de week monitoring
  • Een netwerk dat volledig AVG-proof is en blijft

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging zorgt ervoor dat jouw organisatie beschermd is tegen aanvallen en indringers van buitenaf. Door groeiende netwerken binnen jouw bedrijf is het cruciaal dat je bepaalde eisen stelt aan de beveiliging van jouw ICT middelen- en infrastructuur. Zo houd je indringers op afstand en bescherm je de continuïteit van jouw business.

Waarom Solimas voor netwerkbeheer?

Solimas adviseert, levert en optimaliseert high performance netwerken – bekabeld of draadloos en inclusief connectiviteit. Wij beheren bovendien veel ICT infrastructuren. En dat zie je terug in de manier waarop wij ict netwerken ontwerpen en implementeren. Altijd gericht op het beheren en beheersen van het netwerk – of je dat nu zelf doet of aan ons uitbesteedt. Solimas is jouw Single Point of Contact voor alle netwerk gerelateerde vragen. Dankzij onze geavanceerde netwerkbeheer-tools krijg je bovendien een compleet, real time inzicht in uw netwerkomgeving.

Benieuwd naar ons netwerkbeheer? Neem dan nu contact met ons op!

Contact
Robbert specialist solimas groep

Robbert Voogdgeert

Directeur | Den Haag

Neem contact op met Robbert