Solimas

Private cloud.

Home » Onze ICT diensten » Private cloud

Met de Private Cloud dienstverlening van Solimas kunnen klanten gebruik maken van onze virtuele server-, netwerk- en storagecapaciteit om toegang te krijgen tot hun eigen flexibele en schaalbare ICT-infrastructuur. Op ons platform richten we een cloud-omgeving specifiek in voor jouw organisatie, waardoor je verzekerd bent van een exclusieve IT-omgeving in een Nederlands datacenter. De Solimas Private Cloud geeft je de schaalbaarheid en flexibiliteit van iedere andere cloud-infrastructuur, gecombineerd met de controle, beveiliging en privacy van een eigen infrastructuur.

Infrastructure-as-a-Service

IaaS stelt jou als IT-professional in staat om je eigen IT-infrastructuur te ontwikkelen met de processor-, geheugen- en opslagcapaciteit die jij nodig hebt. Wij leveren de hard- en software voor jouw cloud computing infrastructuur, waardoor jij verzekerd bent van de juiste techniek om jouw capaciteit flexibel en schaalbaar in te richten. Of je nu een webdeveloper bent met behoefte aan een paar virtuele servers of een grote organisatie met een complex datacenter serverpark. Bij Solimas werken we namelijk al jaren samen met de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. De basis van de soepele samenwerking met onze klanten en relaties is daarbij de betrokkenheid van onze collega’s, onze hands-on mentaliteit en duidelijke, transparante communicatie.

Veiligheid en kwaliteit gewaarborgd met ISO 27001

Het feit dat al onze servers zich op Nederlands grondgebied bevinden biedt voordelen op het gebied van wetgeving rond beveiliging en privacy. Doordat de wetgeving met betrekking tot persoonsgegevens in Nederland duidelijk is, kan je procedures helder afstemmen. We leggen al deze afspraken helder vast in één serviceovereenkomst. Bovendien zijn de veiligheid en kwaliteit geborgd in onze ISO 27001 (Informatiebeveiliging) en ISO 9001 (Kwaliteitsmanagement) certificeringen.

Waarom Private Cloud van Solimas?

Ben je benieuwd geworden naar onze Private Cloud dienstverlening? Hieronder hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Kostenbesparing: geen aanschaf van een dure, eigen infrastructuur nodig;
  • Optimale security en prestaties: data wordt bewaard op de eigen infrastructuur en de resources worden optimaal benut;
  • Continuïteit: lager risico op uitval, latency en downtime van je netwerk;
  • Jouw data in goede handen: bij Solimas houden we ons volledig aan de Europese wetgeving rond gegevensbescherming;
  • Vertrouwde technologie: we bepalen samen welke oplossing perfect is voor jouw organisatie.

Neem via onderstaande button contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Contact