Met de Private Cloud dienst van Solimas hebben klanten toegang tot een flexibele en schaalbare IT-infrastructuur door gebruik te maken van de virtuele server-, storage- en netwerkcapaciteit van Solimas. Op ons platform wordt een cloud-omgeving specifiek ingericht voor één organisatie. Hierdoor ben je verzekerd van een exclusieve IT-omgeving in een Nederlands datacenter. Met Private Cloud heb je dezelfde schaalbaarheid en flexibiliteit als met elke andere vorm van de cloud, maar dan met meer controle, beveiliging en privacy.

Infrastructure-as-a-Service (IaaS)

Met IaaS kunnen IT-professionals een eigen IT-infrastructuur ontwikkelen op basis van processor-, geheugen- en opslagcapaciteit. Solimas levert de hard- en software die nodig is voor een Cloud Computing infrastructuur. Hiermee ben je verzekerd van de juiste techniek om jouw capaciteit flexibel en schaalbaar in te richten. Of je nu een webdeveloper bent met behoefte aan een paar virtuele servers of een grote organisatie met een complex datacenter serverpark. Solimas werkt al jaren samen met de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen. Hierbij is de betrokkenheid van onze collega’s, hands-on mentaliteit en de duidelijke, transparantie communicatie, de basis voor een soepele samenwerking met onze klanten en relaties.

Veiligheid en kwaliteit gewaarborgd

Al onze servers bevinden zich op Nederlands grondgebied. Dit biedt voordelen als het gaat om wetgeving rondom beveiliging en privacy. Die wetten zijn in Nederland duidelijk met betrekking tot persoonsgegevens. Hierdoor kan je procedures helder afstemmen. Alle afspraken worden helder vastgelegd in één Serviceovereenkomst. De veiligheid en kwaliteit zijn mede geborgd in onze ISO27001 en ISO9001 certificeringen.

Waarom Private Cloud van Solimas?

Ben je benieuwd geworden naar onze Private Cloud dienst? Hieronder hebben we de voordelen voor je op een rij gezet:

  • Kostenbesparing infrastructuur: geen aanschaf van een eigen infrastructuur
  • Optimale veiligheid en prestaties: gegevens zitten op eigen infrastructuur en de resources worden volledig benut
  • Continuïteit: lagere risico op uitval, latency en downtime van uw netwerk
  • Jouw data in goede handen: Solimas houdt zich volledig aan de Europese gegevensbeschermingswetten
  • Vertrouwde technologie: samen bepalen we welke oplossing bij jouw organisatie past

Neem via onderstaande button contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Contact
dennis Hadderingh solimas

Dennis Hadderingh

Directeur | Ede

Neem contact op met Dennis