Solimas

Veilige werkplek.

Home » Onze ICT diensten » Veilige werkplek

Een gemiddelde werkdag is niet meer afhankelijk van de tijd, plaats en het apparaat waarop een medewerker werkt. Met de online werkplek van Solimas met Microsoft 365 technologie kunnen jouw medewerkers altijd en overal veilig aan het werk. Op kantoor, onderweg naar een klant, thuis aan de eettafel of gewoon bij een koffietentje om de hoek.

Eindgebruikersgeluk

Bij Solimas zijn we iedere dag bezig om ervoor te zorgen dat de medewerkers van onze klanten hun werk nóg beter kunnen doen. Onze geïntegreerde set van ICT-diensten stelt gebruikers in staat om altijd en overal te kunnen werken op hún manier. Wij geloven namelijk dat geweldige ICT leidt tot gelukkige medewerkers! Dit leidt tot een hoger rendement op de werkvloer hetgeen bijdraagt aan de realisatie van de doelstellingen van onze klanten. Wij nemen het beheer over ICT-omgevingen uit handen zodat onze klanten zich volledig kunnen richten op hun eigen business.

Veilig digitaal werken

Wij maken online werkplekken niet veiliger, maar wij leveren standaard een veilige online werkplek. De juiste end-point bescherming met multifactor authenticatie zorgt voor de optimale bescherming van jullie apparaten. Met Single Sign-On (SSO) zorgen we ervoor dat gebruikers geen extra hinder ondervinden van al deze beveiligingsmaatregelen. Hun productiviteit en gebruikerservaring is voor ons ontzettend belangrijk.

Lifecycle Management

Onze dienstverlening rondom de digitale werkplek gaat heel ver. Wij zorgen voor het inventariseren, voorraadbeheer, uitpakken, installeren, afvoeren en administreren van uw hardware. Uiteraard ook bij in- en uitdiensttreding en break & fix ondersteuning. Ook het beheer van softwarelicenties heeft onze hoogste prioriteit. Wij monitoren het gebruik van software en attenderen je op mogelijk tekorten of juist ongebruikte en te veel betaalde subscriptions. Ben je benieuwd naar onze digitale werkplek? Neem dan nu contact met ons op!

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo
Klantcases.