Solimas

Continuous security monitoring.

Home » Onze ICT diensten » Continuous security monitoring

In een perfecte wereld is iedere organisatie continu veilig. Elke organisatie heeft continu en volledig zicht op de veiligheid van haar complete ICT-infrastructuur. Maar helaas: hackers slapen niet en vallen volledig geautomatiseerd op elk moment en op wereldwijde schaal organisaties aan.

Continuous Information Security Monitoring als verdedigingsstrategie

Om jouw organisatie veilig te houden hebben we onze eigen operationele verdedigingsstrategie ontwikkeld: Continuous Information Security Monitoring (CISM). We maken hierbij gebruik van het cyber security platform dat ontwikkeld is door het Nederlandse Guardian360. Hiermee kunnen we de informatiebeveiliging permanent monitoren: jouw netwerk en data zijn dag en nacht bewaakt. Daardoor kunnen aanvallen op strategische assets direct opgemerkt en aan de organisatie gemeld worden, waarna we issues vervolgens onmiddellijk kunnen verhelpen door een operationeel securityteam (SOC). Bovendien kan ons team aanvallen direct afslaan of de gevolgen ervan minimaliseren door verdere security breaches te voorkomen. Door middel van CISM zijn de kroonjuwelen van jouw organisatie optimaal beschermd.

Quickscan

Guardian360 heeft een Quickscan ontwikkelt waarmee je gemakkelijk en gratis je website en server kunt scannen op kwetsbaarheden. Na het invoeren van de URL wordt een rapport weergegeven met een beoordeling. Met deze resultaten kan je direct de veiligheid van je website of server verbeteren. Daarnaast biedt de Quickscan je alvast een kijkje in de keuken van Guardian360. Vind je het fijn dat we met je meedenken en kijken naar de uitkomsten van de scan? Dat doen we graag en zien je telefoontje of bericht tegemoet!

Naar de quickscan

Managed Security

Het beschermen van jouw ICT-systemen tegen virussen, malware, spam, ransomware en andere bedreigingen is van levensbelang voor de continuïteit van jouw onderneming. Met het installeren van een firewall ben je er nog lang niet. Het beheer van deze firewall is minstens zo belangrijk. Onze managed services voorzien in de volledige behoefte om jouw ICT-omgeving blijvend te beschermen tegen gevaren. Hierdoor kun jij je focussen op de kerntaken terwijl wij ervoor zorgen dat je ICT-omgeving veilig blijft. Voor een vast bedrag per maand is jouw ICT-omgeving volledig beveiligd dankzij een totaalpakket van maatregelen, inclusief virusscans op basis van steeds actuele software.

Waarom Continuous Security Monitoring van Solimas?

Security is essentieel voor elke organisatie en daarom hebben we er bij Solimas een cruciaal onderdeel van onze ICT-dienstverlening van gemaakt. We kunnen ICT-infrastructuren continu scannen, zodat zowel hackpogingen als kwetsbaarheden in soft- en hardware direct gedetecteerd en gerapporteerd kunnen worden. Op basis van de rapportage en onze kennis van de ICT-infrastructuur van onze klanten kunnen wij gedetecteerde issues zeer snel en efficiënt oplossen, nog vóór dit schade toebrengt aan hun organisatie.

Contact
Klantcases.