Solimas.

ICT-bedrijf Utrecht

Home » ICT-bedrijf Utrecht

Bij Solimas Groep werkt een team vol enthousiaste ICT-professionals aan complexe ICT-vraagstukken. Wij werken vanuit verschillende locaties in Nederland. Daarom zit er altijd wel een locatie bij u in de buurt, zo ook ons ICT-bedrijf in Utrecht! Bij Solimas staat geluk van onze eindgebruikers centraal, dit betekent dat onze klant altijd op nummer één staat!

ICT-beheer in Utrecht

Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je je niet druk wilt maken over het ICT-beheer binnen jouw bedrijf in Utrecht. Bij Solimas zorgen wij voor een ICT-infrastructuur die volledig aansluit op de behoeftes van jouw organisatie. Wij onderhouden jouw ICT-oplossingen voor een vast bedrag per maand. Wij zorgen namelijk voor de benodigde updates, een veilige online back-up en controleren de veiligheid continue. Mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan, dan staan onze ICT-consultants altijd voor jou klaar. Daarnaast monitoren wij jouw ICT-omgeving continue. Het ICT-beheer van Solimas Groep brengt structuur en rust in jouw organisatie.

Werkplekbeheer in Utrecht

Bij Solimas Groep kan jij gerust jouw gehele ICT uitbesteden. Het veilig en online werkplekbeheer van Solimas Utrecht zorgt voor een veilige werkplek waar jouw medewerkers altijd en overal toegang toe hebben. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw gehele ICT-omgeving altijd werkt. Onder andere alle benodigde cloudapplicaties, veilige en online werkplek, online storage & backup en informatiebeveiliging behoren tot onze ICT diensten. Wij zijn dan ook de ICT-partner voor het beheren van jouw ICT.

Solimas Utrecht, jouw ICT-bedrijf

Met onze ICT-diensten zorgen wij voor de beste ICT-omgeving voor jouw organisatie en jouw medewerkers. Wij zorgen ervoor dat voor iedereen alle ICT-oplossingen goed werken. Wil je weten wat Solimas Utrecht voor jullie organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Een van onze ICT-professionals zal u van een persoonlijk advies voorzien om te kijken welke ICT-oplossingen het beste bij jouw organisatie passen. Neem contact op met een van onze medewerkers of vul ons online contactformulier in.

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam

remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo