Solimas.

ICT-bedrijf Den Haag

Home » ICT-bedrijf Den Haag

Ben je op zoek naar een ICT-bedrijf in Den Haag? Dan ben je bij Solimas aan het juiste adres. Solimas is jouw partner in het oplossen van complexe ICT-vraagstukken. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers geen problemen meer met hun ICT ervaren en dat deze simpelweg naar verwachting werkt. Wij staan op elk moment voor jou en je werknemers klaar, bij problemen helpen wij direct. Bij ons staat de klant daadwerkelijk centraal en daarom zullen wij er alles aan doen om je eisen en verwachtingen te overtreffen!

Systeembeheer Den Haag

Bij Solimas hoef je je geen zorgen te maken over jullie ICT-omgeving. Wij zorgen namelijk altijd voor een goedwerkende ICT omgeving. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor je op. Wij ontwikkelen een ICT-infrastructuur die naadloos aansluit bij jouw organisatie. Solimas is jouw ideale ICT-partner in (de omgeving van) Den Haag, creëer rust en structuur in jouw organisatie door het uitbesteden van jouw ICT bij ons.

ICT consultancy Den Haag

Een veilige en goedwerkende ICT-omgeving is erg belangrijk voor het succes van je organisatie en de tevredenheid bij jouw klanten en medewerkers. Onze ICT-consultants staan daarom altijd voor je klaar om te zorgen dat jouw ICT-omgeving optimaal werkt. Solimas zorgt voor een ICT-infrastructuur die volledig is geïntegreerd in je bedrijfsprocessen. Onder andere alle cloud oplossingen, het veilig en online werkplekbeheer, beveiliging en de opslag van data zijn volledig op elkaar afgestemd.

Solimas, jouw ICT-bedrijf in Den Haag

Solimas is het ideale ICT-bedrijf voor het uitbesteden van jouw ICT in Den Haag. Een veilige werkplek, hybride platform, betrouwbare toegang en cyber security zijn de basis van onze dienstverlening. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het uitbesteden van jouw ICT? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ICT-professionals staan voor je klaar om je van het juiste advies te voorzien. Neem direct contact met ons op via ons online contactformulier.

Contact
Onze locatie

Delftechpark 35
2628 XJ Delft