Solimas.

ICT-bedrijf Amsterdam

Home » ICT-bedrijf Amsterdam

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Amsterdam? Solimas bestaat uit enkel enthousiaste ICT-dienstverleners. Met een kantoor in Amsterdam en diverse andere locaties door heel Nederland werken wij aan geweldige ICT voor de medewerkers van onze klanten. Wij staan altijd voor je klaar en helpen jou direct wanneer er iets mis is. Bij Solimas staat eindgebruikersgeluk centraal en staat de klant altijd op nummer één. We willen dan ook voldoen aan alle eisen van onze klanten en willen deze zelfs (waar mogelijk) overtreffen.

Betrouwbaar systeembeheer in Amsterdam

Bij Solimas Amsterdam ben je aan het juiste adres wanneer je je niet druk wilt maken over jouw ICT-omgeving. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw ICT-omgeving altijd werkt. Voor een vast bedrag per maand onderhouden we jouw ICT-oplossingen. Zo zorgen wij voor de benodigde updates, voor een veilige online back-up en controleren wij de veiligheid. Daarnaast staan onze ICT-consultants altijd klaar voor support en monitoren wij jouw ICT-omgeving continue. Het uitbesteden van jouw systeembeheer bij Solimas Amsterdam brengt rust en structuur in jouw organisatie.

ICT-infrastructuur beheren Amsterdam

Een veilige en duidelijke ICT-infrastructuur is van groot belang voor het succes van jouw bedrijf en tevredenheid bij jouw werknemers. Solimas Amsterdam biedt een ICT-infrastructuur die volledig is geïntegreerd en optimaal op elkaar is afgestemd. Onder andere cloud applicaties, veilig en online werkplekbeheer, informatiebeveiliging en online storage & backup zorgen voor de functionaliteit en performance die jouw organisatie nodig heeft. Solimas Amsterdam fungeert dan ook als jouw ICT partner voor het beheren en beheersen van het netwerk.

ICT-beheer van Solimas Amsterdam

Een veilige werkplek, hybride platform, betrouwbare toegang en cyber security zijn de basis van de ICT-dienstverlening van Solimas Amsterdam. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Solimas Amsterdam voor jouw organisatie te bieden heeft? Of wil je jouw ICT-beheer uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om je van een persoonlijk advies te voorzien en om te kijken wat de beste ICT-oplossingen zijn voor jullie ICT-beheer. Neem contact met ons op via ons online contactformulier.

Contact
Onze locatie

Muiderstraatweg 15F
1111 PS Diemen

remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo