Wij zijn Solimas.

Big enough to handle,
small enough to care.

Solimas is de ICT-dienstverlener in Nederland. Vanuit diverse locaties werken onze medewerkers dagelijks aan het beheer van de ICT voor honderden klanten. Onze gebundelde kennis, ervaring en slagkracht als groep stelt ons in staat om complexe ICT-vraagstukken aan te pakken. Door onze lokale aanwezigheid geven wij onze klanten persoonlijke aandacht en zijn we nauw betrokken bij hun business.

Onze visie en portfolio zijn volledig gericht op het leveren van geweldige ICT aan de medewerkers van onze klanten. Eindgebruikersgeluk (user happiness) staat bij ons centraal in wat we beloven en doen. Tevreden medewerkers zorgen namelijk voor tevreden klanten. Een veilige werkplek, betrouwbare toegang en hybride platforms vormen daarbij de basis voor onze dienstverlening!

team ict bedrijf solimas

Kwaliteit

Wij stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van ons eigen werk en de samenwerking met onze klanten. Diensten worden zorgvuldig, aandachtig en op gecontroleerde wijze uitgevoerd. Dit om de maximale beschikbaarheid en kwaliteit te garanderen.

Er is voortdurend aandacht voor verbetering en innovatie waarbij onze medewerkers worden uitgedaagd om in kennis en expertise te investeren.

Kernwaarden

Klantgericht: Een goede en langdurige relatie met onze klanten vinden wij essentieel. Wij voelen ons onderdeel van hun organisatie en zijn ons bewust van het bedrijfsbelang van onze klanten. Onze dienstverlening stopt nooit en is niet gebonden aan locatie of kantoortijden. Door onze landelijke dekking zijn wij in staat om op elk gewenst moment onsite te zijn indien dat nodig is.

Vertrouwen: Wij werken samen – met klanten en collega’s – op basis van vertrouwen. Dit doen wij door verantwoordelijkheid te nemen, vertrouwen te winnen, in relaties te investeren en vrijheid te verdienen. Samenwerken op basis van vertrouwen wordt mogelijk gemaakt door wederzijdse integriteit en open communicatie.

Kwaliteit: Wij stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van ons eigen werk en de samenwerking met onze klanten. Diensten worden zorgvuldig, aandachtig en op gecontroleerde wijze uitgevoerd. Dit om de maximale beschikbaarheid en kwaliteit te garanderen. Er is voortdurend aandacht voor verbetering en innovatie waarbij onze medewerkers worden uitgedaagd om in kennis en expertise te investeren.

Plezier: Work hard, play hard! Een leuke werkomgeving is de absolute basis om continu te presteren. Onze medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd om elke dag weer te presteren en gaan met veel plezier naar hun werk. Daar is altijd voldoende ruimte voor lol, ontspanning en teambuilding in een ongedwongen werksfeer.

Meer informatie

Events

Solimas is expert op het gebied van ICT. Regelmatig geven wij verschillende webinars en (online) evenementen over alle relevante onderwerpen die op dit moment spelen in de wereld van ICT. Schrijf je nu in voor een van onze evenementen!

Meer informatie
team ict bedrijf solimas nieuwe partner guardian 360 solimas Nederlanders zijn naïef over eigen cyberveiligheid team solimas jewelry kenepa sebastiaan sosef team solimas alle diensten ict oplossingen van solims systeembeheer dienst solimas ict consultancy diensten
ict beheer diensten solimas Solimas ICT beheer het team van solimas zakelijke dienstverlening sector solimas solimas de ict netwerk en netwerkbeheer informatiebeveiliging dienst solimas wifi-as-a-service waas dienst solimas evenementen solimas private cloud dienst solimas