Solimas.

ICT-bedrijf Enschede

Home » ICT-bedrijf Enschede

Ben je op zoek naar een betrouwbare ICT-partner? Dan zit je bij Solimas Groep zeker goed! Bij ons kan je namelijk met een gerust gevoel jouw gehele ICT uitbesteden. Met onze locaties door heel Nederland, kunnen wij je altijd snel en persoonlijk te woord staan. Ook bij u in de buurt van Enschede! Neem contact op met een van onze specialisten om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Modern workplace inrichten met Solimas

Werk beter en efficiënter samen in Modern workplace van Solimas. Met onze Modern workplace kunnen jouw medewerkers het beste uit zichzelf halen en slim werken. Op een veilige en altijd werkende manier kunnen ze samenwerken met elkaar, ongeacht welk apparaat en welke locatie. Microsoft 356 is het stralende middelpunt van onze Modern workplace. Hierin komt alles samen, waardoor je organisatie, teams en medewerkers efficiënter werken. Onze Modern workplace is dan ook de oplossing voor snelgroeiende bedrijven, bedrijven met seizoensgebonden arbeidskrachten en voor organisaties die veel samenwerken met externe partijen.

Altijd toegang met een SD-WAN Netwerk

Om flexibel, snel en efficiënt te kunnen samenwerken, maken we bij Solimas Groep gebruik van een Software Defined Wide Area Networking . Ofwel een SD-wan, een netwerk tussen verschillende locaties en organisaties. Ten opzichte van jouw huidige netwerk, zijn de voordelen van een SD-WAN enorm uitgebreid. Zo kunnen wij zorgdragen dat de mogelijke besparingen de investeringen minimaliseren. Zo kan je direct profiteren van lagere kosten, terwijl de beveiliging en flexibiliteit van je netwerk juist toenemen. Met onze kostenindicator kunnen we snel alle mogelijkheden voor jouw organisatie in kaart brengen.

ICT uitbesteden bij Solimas in Enschede

Dus ook als jij met jouw bedrijf in Enschede zit, kan je jouw ICT uitbesteden bij Solimas Groep. Ben je benieuwd naar wat onze mogelijkheden zijn en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan nu eenvoudig contact met onze specialisten op via onderstaande button of telefonisch via +31 85 007 65 46. Onze ICT-professionals vertellen jou graag meer over de dienstverlening en hoe we jou kunnen helpen.

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Anthonie fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld

remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo