Solimas

ICT-consultancy.

Home » Onze ICT diensten » ICT-consultancy

Bij Solimas ben je op het goede adres voor de juiste ICT-consultancy! Onze ICT-consultants zorgen voor de succesvolle oplevering van ieder ICT-infrastructuur project. Van duidelijk advies, een doordacht ontwerp tot een succesvolle implementatie. Jarenlange ervaring en de hoogste certificeringen staan garant voor succes.

Complexe ICT-vraagstukken

In een wereld waarin oneindige oplossingsrichtingen in de ICT mogelijk zijn, overmatige complexiteit in techniek en wildgroei in te regisseren partijen continu op de loer liggen, is het vanwege de operationele werkdruk vaak niet goed mogelijk “overzicht over alles” te hebben en te houden. Welke innovatiekansen zouden wel benut moeten worden? En welke niet? En waarom wel of niet?

ICT-consultancy van Solimas

Binnen Solimas hebben wij een team van onafhankelijke ICT-consultants gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten of projectonderdelen. Van architectuur tot implementatie en assessments op het gebied van ICT en IT. Denk hierbij aan functionele en/of technische ontwerpen, projectimplementaties, migraties, audits, troubleshooting, workshops en trainingen. Onze consultants staan altijd voor je klaar en bekijken wat de beste ICT is voor jouw specifieke ICT-vraagstuk. Wij hanteren een radicale focus op klanttevredenheid. Ons doel is dé trusted advisor te zijn, waarbij wederzijdse belangen worden gerespecteerd en gemaakte afspraken worden nagekomen. Wij leveren kennis en capaciteit op operationeel, tactisch en strategisch niveau. We spreken met management en directies. Wij werken niet alleen voor eindklanten, maar ook in opdracht van system integrators, resellers en vendors.

ICT-consultancy door ervaren specialisten

Ons ervaren team van consultants en architecten is door een hoge mate van certificering, kennis en ervaring een autoriteit binnen hun vakgebied. Zij ondersteunen klanten om projecten succesvol op te leveren en beschikken over de hoogste accreditaties bij vendors zoals Microsoft, Citrix, Cisco, VMware en Ivanti. Deskundigheid en kwaliteit staan daarbij voorop. De techniek is voorhanden, maar de specialisten in ieder project zijn bepalend. Zij maken het verschil. Onze medewerkers houden onderling nauw contact om kennis en ervaring te delen in strategie- en kennissessies en deelname aan de interne Solimas ‘Gildes’.

Waarom Solimas voor het uitbesteden van jouw ICT?

Verdiepen in elkaars situatie: wij weten met welke ICT-uitdagingen organisaties kampen en kunnen op basis van onze ervaring hierbij helpen;

  • Vastleggen van duidelijke en gezamenlijk overeengekomen doelstellingen welke in het voordeel zijn voor beide partijen en constant managen van de relatie;
  • Samenwerking op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau om een efficiënte en effectieve uitvoering van de diensten te waarborgen;
  • Dedicated team van specialisten zodat zoveel mogelijk dezelfde specialisten op een project worden ingezet;
  • De inrichting van onze organisatie is gebaseerd op Klantgerichtheid, Kwaliteit, Vertrouwen en Plezier!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze ICT-consultancy? Neem dan gerust contact met ons op en we geven jou advies op maat.

Contact