Solimas.

Interstellar

Home » Interstellar

Solimas en INTERSTELLAR

Solimas maakt deel uit van INTERSTELLAR: een collectie van generalistische en specialistische IT-bedrijven. Alle tien bedrijven zijn autonome ondernemingen met een eigen kwaliteit, specialisatie en identiteit. Samen vormen wij één sterke collectie. Door ons in de INTERSTELLAR collectie te verbinden komt kennis en expertise in alle combinaties. Hierdoor kunnen we altijd de oplossing bieden die precies aansluit bij de behoeftes van onze klanten.

INTERSTELLAR

‘Wij worden de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland.’ Dat is de missie van INTERSTELLAR. Door generalistische IT-dienstverleners bij elkaar te brengen en te versterken met de kennis van specialistische topondernemingen kunnen we klanten altijd de oplossing bieden die precies aansluit bij de behoeften. De merkwaarden van INTERSTELLAR vormen daarin het fundament. Inspireren, verbinden en ondernemen zijn de merkwaarden die overal in terug komen. Zo draagt INTERSTELLAR optimaal bij aan de digitale reis van haar klanten en zorgen we dat iedereen die met ons meereist, relevant is én blijft. Fasten your seatbelt, want het wordt een geweldige reis!

De collectie van bedrijven

logo fundaments partner interstallar

Dé vrijdenkende expert in Clouds. Ze borgen de bedrijfskritische Cloud infrastructuren en systemen van grootzakelijke organisaties. 100% betrouwbaar en 100% Nederlands.

logo ask roger partner interstellar

Microsoft Teams is hét platform voor alle vormen van collaboratie en communicatie. Ask Roger! zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen, telefonie en omnichannel oplossingen perfect functioneren vanuit Teams.

Qconferencing logo interstellar partner

Qconferencing is dé videoconferencing specialist in Nederland. Vanuit de specialistische kennis op het gebied van traditionele videoconferencing zijn ze ontwikkeld tot een integratiespecialist van systemen en platforms.

logo data expert partner interstellar

Uw partners in de strijd tegen misdaad, fraude en (cyber) criminaliteit. DataExpert is de kennis- en technologie partner op het gebied van cybercriminaliteit en databeveiliging.

pinewood partner interstellar

Pinewood draagt bij aan een veiliger digitaal Nederland. Dankzij specialistische kennis en een analytische aanpak van technische vraagstukken, heeft Pinewood een zeer sterk naam verworven.

SCCT logo partner interstellar

SCCT maakt Microsoft Cloud waardevol voor haar klanten. Onze diepgaande kennis en enorme ervaring maakt dat we ieder vraagstuk op de beste manier kunnen beantwoorden.

logo exite partner interstellar

Exite maakt impact op de wereld van morgen met de slimme inzet van ICT voor het grotere MKB; van moderne ICT-infrastructuur en werkplekken tot slimme business apps en data insights.

logo csn partner interstellar

Samen bouwen aan de ICT van morgen! Slimme IT-diensten, ervaren consultants, en robuuste technologie. Dat is van CSN levert aan middelgrote en grote bedrijven in Nederland.

Logo DataByte partner interstellar

DataByte is al meer dan 30 jaar de vertrouwde ICT-adviseur die dicht bij haar klanten staat. Persoonlijk contact, praktische oplossingen en een heldere aanpak staan daarbij centraal

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo