Solimas.

Service

Home » Service

Navigeer snel en efficiënt naar de servicepagina van de juiste Solimas vestiging.

Servicepagina Amsterdam

In Amsterdam Zuid-Oost werken wij aan de beste ICT voor de medewerkers voor onze klanten. Wij zijn het full service bureau voor al jouw ICT-oplossingen. Wij laten alle IT-processen snel, soepel en persoonlijk verlopen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het beheer van jouw IT-oplossingen en jouw ICT-omgeving.

Bekijk de service mogelijkheden

Servicepagina Barneveld

Bij Solimas Barneveld ontwikkelen we met een enthousiast team aan ICT-professionals mooie ICT-oplossingen voor onze klanten. Wij staan met plezier klaar voor onze klanten en hun medewerkers!

Bekijk de service mogelijkheden

Servicepagina Den Bosch

Vanuit de Gruyterfabriek in Den Bosch werken wij met een enthousiast en professioneel team aan de beste ICT-oplossingen voor de medewerkers van onze klanten. Wij zorgen voor een betrouwbare, veilige en eenvoudige ICT-omgeving en staat direct voor jou klaar wanneer er zich problemen voordoen. Wij hebben de ambitie om echt van toegevoegde waarde voor jouw bedrijf te zijn.

Bekijk de service mogelijkheden

Servicepagina Delft

Vanuit de INTERSTELLAR Campus (1e etage) in Delft werken wij met een ervaren team aan de beste ICT-oplossingen voor jou. Wij zijn een innovatief ICT-bedrijf dat het beheer van jouw ICT-infrastructuur in zijn geheel of gedeeltelijk kan overnemen. Wij zorgen dat de ICT-infrastructuur voor organisaties wordt vereenvoudigt en handig in gebruik is voor al jouw medewerkers.

Bekijk de service mogelijkheden

Contact
Hans Verweij | Servicedesk Medewerker
Hans Verweij Servicedesk Medewerker Neem contact op met Hans