Solimas.

ICT-bedrijf Barneveld

Home ┬╗ ICT-bedrijf Barneveld

Zit je met een ICT-probleem en ben je daarvoor op zoek naar een ICT-bedrijf in Barneveld? Solimas Barneveld helpt jou met al jouw ICT-vraagstukken! Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van complexe ICT-vraagstukken en bieden jou de beste ICT voor jouw medewerkers. Wij staan op elk moment voor je klaar en zorgen ervoor dat jouw ICT altijd goed werkt!

ICT-beheer in Barneveld

Bij Solimas Barneveld kan je met een gerust hart al jouw ICT uitbesteden. Door ervoor te kiezen om Solimas jouw ICT te laten beheren, hoef je je geen zorgen meer te maken. Wij garanderen namelijk een veilige en goedwerkende ICT-omgeving voor jou en jouw medewerkers. Wanneer er zich onverhoopt toch problemen voordoen, dan staan wij op elk moment voor jou klaar om het op te lossen. Wij ontwikkelen een duidelijke en gestructureerde ICT-infrastructuur die volledig past bij de behoeftes van jouw organisatie. Een goedwerkende ICT-omgeving is een belangrijk fundament voor het succes van jouw organisatie. Wanneer je jouw ICT uitbesteedt aan Solimas ben je er van gegarandeerd dat deze optimaal werkt.

Cyber security van Solimas Barneveld

Een veilige werkomgeving is essentieel voor jouw klanten en medewerkers. Met onze security health check brengen wij de status van de informatiebeveiliging in kaart. Hiermee weten wij exact hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van cyber security. Solimas zorgt voor veilig en online werkplekbeheer, beveiliging van alle belangrijke data en de opslag hiervan. Deze onderdelen zijn volledig op elkaar afgestemd en geïntegreerd met alle bedrijfsprocessen, waardoor alles soepel zal verlopen.

ICT uitbesteden aan Solimas Barneveld

Op zoek naar een veilige en online werkplek, hybride platform, betrouwbare toegang tot systemen en een goede cyber security in de omgeving van Barneveld? Deze pijlers zijn de kern van onze ICT-dienstverlening. Ben je benieuwd wat Solimas Barneveld voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze ICT-consultants staan voor jou klaar om je van passend advies te voorzien. Uiteraard kun je direct contact met ons opnemen via de onderstaande button!

Contact
Onze locatie

Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld