Solimas.

ICT-bedrijf Rotterdam

Home ยป ICT-bedrijf Rotterdam

Bij Solimas ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een fijne ICT-partner in de omgeving van Rotterdam. Onze ICT-specialisten kunnen jou helpen met zelfs de meest complexe ICT-vraagstukken. Wij zorgen voor een ICT-infrastructuur die volledig aansluit op de wensen en behoefte van jouw bedrijf en medewerkers. Hierdoor werk je, met ons als ICT-partner, altijd in een werkende en veilige werkomgeving. Mocht er onverhoopt zich toch een probleem voordoen, dan staan onze medewerkers op elk moment van de dag voor jullie klaar!

ICT-beheer in Rotterdam

Je kunt jouw volledige ICT-omgeving uitbesteden aan Solimas Rotterdam. Wij beheren jouw ICT in een beveiligde omgeving en op een hybride platform. Hierdoor heb je altijd toegang tot een veilige werkplek waarmee je overal kunt werken. Dus naast een veilige werkplek op kantoor, kunnen jouw medewerkers ook veilig werken in een hip koffietentje of een co-working spot. Alle cloudoplossingen, opslag van data en beveiliging zijn naadloos op elkaar afgestemd.

ICT-consultants in Rotterdam

De ICT-consultants van Solimas in de buurt van Rotterdam zorgen voor een altijd werkende ICT omgeving die volledig aansluit op de bedrijfsprocessen en de behoefte van jouw medewerkers. Zo zorgen wij ervoor dat de ICT-infrastructuur op een duidelijke manier in elkaar zit en het fijn werkt voor jouw medewerkers. Wanneer de medewerkers problemen ondervinden dan staan onze ICT-consultants op elk gewenst moment van de dag voor je klaar. Zo kunnen ze snel schakelen en kunnen problemen direct opgelost worden.

ICT-bedrijf Solimas Rotterdam

Bij Solimas staan onze ICT-professionals 24/7 voor jou klaar. De basis van onze dienstverlening: een online werkplekbeheer, altijd betrouwbare toegang, een hybride platform en de juiste cyber security, zorgen voor een stabiele ICT-infrastructuur voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar onze ICT-dienstverlening? Onze ICT-consultants helpen jou graag met het beantwoorden van al jouw vragen en zullen je van een persoonlijk advies voorzien. Neem contact op middels ons online contactformulier of telefonisch via +3185 007 65 46.

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag