ICT-bedrijf Dordrecht

Solimas.

Home » ICT-bedrijf Dordrecht

Solimas Groep is jouw ideale ICT-partner wanneer je jouw ICT wilt uitbesteden. Met onze verschillende locaties door heel Nederland, kunnen we jou snel en persoonlijk ondersteunen bij jou gehele ICT. Ook bij jou in de buurt van Dordrecht is het geen probleem voor ons om onze ICT-diensten te leveren naar jouw behoeftes. Bij ons staat de klant centraal en wij zullen er alles aan doen om jouw eisen en verwachtingen te overtreffen!

ICT-oplossingen in Dordrecht

Solimas Groep is specialist op het gebied van op maat ICT-oplossingen voor elke werkomgeving. Wij vullen uw kennis en behoefte graag verder aan met onze expertise. Door samen in gesprek te gaan, zijn we in staat om het beste uit jouw ICT-infrastructuur te halen. Bij ons staat de klant centraal, dus ook in dit gehele proces. Samen met jou bekijken we jouw huidige IT-omgeving en brengen wij jouw wensen en behoeftes in kaart. Vervolgens adviseren onze ICT-professionals jou welke ICT-oplossingen jouw organisatie gaan helpen om efficiënter en innovatiever te ondernemen. We nemen jou graag mee in onze visie op de toekomst!

Werkplekbeheer van Solimas

Ben je op zoek naar proactief werkplekbeheer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij richten en besturen werkplekken op afstand in, zodat jouw medewerkers zo productief en efficiënt mogelijk op elke locatie kunnen werken. Onze professionals hanteren een proactieve houding. Ze beantwoorden niet alleen de vragen van jouw medewerkers, maar ook monitoren ze continue alle processen en zijn ze actief bezig met procesverbeteringen. Daarnaast houden ze de beveiliging up-to-date, zorgen ze ervoor dat werkstations schoon blijven en maken ze back-ups van jouw data.

Solimas Groep, jouw ICT-bedrijf in de buurt van Dordrecht

Met al onze verschillende kantoren zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Ook bij jou in Dordrecht, hebben wij een kantoor in de buurt. Namelijk Solimas Den Haag. Ben jij benieuwd wat onze ICT-professionals voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op met een van onze specialisten. Dat kan eenvoudig via onderstaande button of telefonisch via +31 85 007 65 46.

Contact
Onze dichtstbijzijnde locatie

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag