Solimas

Zakelijke dienstverlening.

Home » Sectoren » Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is momenteel één van de snelst groeiende sectoren. Een branche waar de rol van digitalisering groter en groter wordt. Mede door veranderend klantgedrag en versterkte concurrentie, weten bedrijven dat digitalisering van cruciaal belang is. We zien dat veel bedrijven de voordelen van het werken vanuit de Cloud daarom al hebben omarmd.

Digitalisering in de zakelijke dienstverlening

Daarnaast zijn veel bedrijven bezig met de digitalisering van hun kernactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan smart building systemen voor de vastgoedsector en portals in de accountancy voor gegevensuitwisseling en online accorderen. Op dit moment worden voornamelijk nog de eenvoudige en routinematige stappen uit het bedrijfsproces geautomatiseerd. In de toekomst zal met Artificial Intelligence op nieuwe manieren gewerkt worden met het verzamelen, bewerken en samenbrengen van informatie. Hierdoor kunnen bedrijven nog betere diensten verlenen door slim gebruik te maken van robots. Het combineren van allerlei nieuwe technologieën, zoals Big Data met Blockchain in het bankwezen, zorgt voor compleet nieuwe vormen van dienstverlening.

ICT-automatisering bij onze klanten

Bij onze klanten FifPro, Nationale Borg en Frasers verzorgen wij het volledige end-to-end beheer van de ICT-omgeving. Van de Wi-Fi tot aan de werkplek en het datacenter tot aan buitenlandse locaties. Alles op basis van strakke service levels en transparante overeenkomsten. Wil je meer weten over onze oplossingen in jouw sector? Bekijk hier onze klantcases in de zakelijke dienstverlening.

Waarom ICT-beheer van Solimas voor zakelijke dienstverlening?

In de zakelijke sector staan snelheid, betrouwbaarheid en innovatie garant voor succesvolle partnerships. Solimas beschikt over een Private Cloud platform dat in een Nederlands datacenter onder privaat Nederlands toezicht staat. De bescherming van jouw gegevens en privacy zijn bij ons dus gewaarborgd. Onze experts denken graag met je mee bij de verdere ontwikkeling van jouw digitale dienstverlening. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op.

Contact