Contact

Contact.

Home » Contact
Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons weten! +31 85 007 65 46 info@solimas.nl
map

Solimas Den Bosch.

Bij Solimas Den Bosch ben je aan het juiste adres voor al jouw ICT-oplossingen. Wij zijn gedreven door techniek, maar met aandacht voor de menselijke kant van ICT. Zo zorgen wij voor betrouwbare, veilige en eenvoudige ICT voor de medewerkers van onze klanten. Wij hebben de ambitie om écht van toegevoegde waarde te zijn. Solimas Den Bosch opereert vanuit de Gruyterfabriek in Den Bosch. Wij staan garant voor een persoonlijke en kleinschalige aanpak, zodat we jou snel kunnen helpen!

Solimas Delft.

Bij Solimas Delft brengen we complexe ICT terug naar de essentie. Vanuit ons kantoor in Delft zorgen we voor de beste ICT-oplossing voor jouw organisatie, die net zo snel kan meebewegen als de business vereist. Wij vereenvoudigen jouw ICT-infrastructuur en nemen het in ons beheer. In deze snel veranderende digitale wereld, moet jouw ICT geen rem zijn op jouw ambitie. Bij Solimas Delft is onze werkwijze dan ook gestroomlijnd en werken wij snel en efficiënt.

Solimas Barneveld.

Solimas Barneveld is de Cloud desktop provider en IT-specialist bij jou in de regio. Onze kracht zit in de synergie tussen on-site automatisering en online hosting. Wij leveren IT waar u op kunt vertrouwen. Bij Solimas Barneveld bieden wij onze klanten en partners de beste IT-oplossingen. Of dit nu kant-en-klaar is of volledig op maat. Van strategie tot het resultaat, wij zijn duidelijk over onze IT.

Solimas Amsterdam.

Solimas Amsterdam biedt ICT-oplossingen die volledig bij de wensen van jouw organisatie passen. Vanuit het kantoor in Diemen kunnen we snel schakelen en bieden we jou de beste service. Bij ons staat eindgebruikersgeluk centraal. Jouw medewerkers moeten zonder problemen kunnen werken en optimaal gefaciliteerd worden. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige werkplek die overal en altijd toegankelijk is!