Solimas.

ICT-bedrijf Apeldoorn

Home » ICT-bedrijf Apeldoorn

Op een ICT-bedrijf moet je goed kunnen vertrouwen, zeker als je hier je gehele ICT wil uitbesteden. Bij Solimas Groep kan jij jouw volledige ICT met een gerust hart uitbesteden. Wij hebben locaties door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt van Apeldoorn. Ons dichtstbijzijnde ICT-bedrijf is namelijk ons ICT-bedrijf in Barneveld.

Betrouwbaar netwerkbeheer in Apeldoorn

Ook voor jouw bedrijf in Apeldoorn wil je betrouwbaar netwerkbeheer. Het is van belang dat alle systemen binnen jouw organisatie kunnen communiceren via een veilig en betrouwbaar netwerk. Bij Solimas hebben we de beste netwerkbeheerders in dienst om dit allemaal soepel te kunnen laten verlopen. Onze netwerkbeheerders zorgen voor een werkende omgeving met voldoende capaciteit en die is voorzien van een zeer betrouwbare beveiliging. Daarbij onderhouden wij dit proactief, zo zijn jouw medewerkers altijd verzekerd van maximale gebruiksvriendelijkheid- en veiligheid. Wij kunnen bestaande netwerken in beheer nemen en efficiënter maken, maar kunnen netwerken ook opbouwen vanaf het nulpunt.

De juiste ICT-oplossingen voor jouw bedrijf

Onze afhankelijkheid van ICT wordt steeds groter, daarnaast gaan alle technologische ontwikkelingen razendsnel. Een goedwerkende ICT-infrastructuur is voor jouw bedrijf dan ook echt onmisbaar. Deze moet namelijk altijd en overal bereikbaar, efficiënt en veilig zijn, met de juiste ICT-oplossingen die passen bij jouw bedrijf. Bij Solimas Groep kunnen wij jou een totaal pakket aan ICT-oplossingen aanbieden, die bij jouw bedrijf passen. Bij ons kan je zonder zorgen jouw ICT, volledig of deels, uitbesteden.

Solimas. Jouw ICT-bedrijf in de buurt van Apeldoorn

Bij Solimas Groep staan we altijd en overal voor je klaar, dus ook in Apeldoorn! Er is altijd wel een kantoor van ons in de buurt, zo kan jij eenvoudig en snel schakelen met onze ICT-professionals. Ben je overtuigd van onze service en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Daarbij kijken we samen wat de beste ICT-oplossingen zijn voor jouw situatie. Je kan eenvoudig contact opnemen via ons online contactformulier, via onderstaande button, of telefonisch via +31 85 007 65 46. We zien je graag bij Solimas!

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld