Het is altijd goed om een back-up van jouw gegevens achter de hand te hebben, niet alleen lokaal maar ook extern. Daarmee ben je op het ergste voorbereid, zoals een brand, inbraak of andere calamiteit. Met Online Storage & back-up bewaar je jouw belangrijkste data via een beveiligde online verbinding op externe servers van Solimas. Wij waken niet alleen over de data, maar zorgen er ook voor dat je in geval nood snel weer aan de slag kunt gaan.

Back-up-as-a-Service (BaaS)

Steeds meer organisaties en applicaties zijn via ICT met elkaar verbonden. Gedeelde data kan grote voordelen opleveren voor alle betrokken partijen, maar er zijn ook nadelen aan verbonden. Zo blijkt het verlies van data binnen een keten één van de moeilijkste uitdagingen om van te kunnen herstellen. Daarom is het essentieel dat jouw organisatie beschikt over een solide back-up infrastructuur. Met onze Back-up as a Service (BaaS) dienst ben je ervan verzekerd dat jouw back-up goed geregeld wordt. Wij controleren, optimaliseren en beheren het gehele back-up proces. Zo is jouw bedrijf kritische data 24 uur per dag en 7 dagen in de week veiliggesteld.

Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS)

Blijkt na analyse dat de continuïteit van jouw organisatie niet afdoende kan worden geborgd met geavanceerde storage, back-up en restore middelen en procedures? Dan biedt onze Disaster Recovery as a Service (DRaaS) dienst de oplossing. Hierdoor ben je namelijk in staat om na een calamiteit de belangrijkste IT resources, eventueel inclusief werkplekken, op een externe locatie snel weer up & running te hebben. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jouw business ook in het geval van nood gewoon kan blijven doorgaan.

Heb je interesse in onze Back-up as a Service of Disaster Recovery as a service? Neem dan nu contact met ons op via onderstaande button!

Contact
dennis Hadderingh solimas

Dennis Hadderingh

Directeur | Ede

Neem contact op met Dennis