Solimas

Online storage & Backup.

Home » Onze ICT diensten » Online storage & Backup

Het is altijd verstandig om, zowel lokaal als extern, een back-up van je bedrijfsdata te hebben. Zo ben je op het ergste voorbereid en brengt een brand, inbraak, ransomware-aanval of andere calamiteit je bedrijf zo min mogelijk schade toe. Met onze Online Storage & Back-up bewaar je jouw belangrijkste data – de kroonjuwelen – via een beveiligde online verbinding op externe servers van Solimas. Die bewaken we niet alleen heel goed – we zorgen er ook voor dat je in geval van nood zo snel mogelijk weer up-and-running bent.

Online Backup met Back-up-as-a-Service (BaaS)

Organisaties en applicaties zijn via ICT meer met elkaar verbonden dan ooit. Van het delen van die data hebben alle betrokken partijen een hoop voordeel, maar deze verbondenheid heeft ook schaduwkanten. Het herstellen van dataverlies binnen een keten bijvoorbeeld, blijkt één van de moeilijkste uitdagingen te zijn waar organisaties mee te maken krijgen. Een betrouwbare, solide back-up infrastructuur is dan ook essentieel. Met de Back-up-as-a-Service (BaaS) dienstverlening van Solimas hoef je nooit meer wakker te liggen van dataverlies en kun je erop vertrouwen dat jouw back-up altijd goed geregeld is. Wij controleren, optimaliseren en beheren het gehele back-up proces, zodat jouw bedrijfskritische data 24/7 veilig is.

Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) als Online Backup

Na een uitvoerige analyse zou kunnen blijken dat de continuïteit van jouw organisatie ondanks geavanceerde storage, online backup en restore middelen en procedures niet voldoende gegarandeerd is. Dan biedt de Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) dienstverlening van Solimas uitkomst. Met onze DRaaS-oplossingen stellen we jou namelijk in staat om na een calamiteit de belangrijkste IT-resources van jouw organisatie, eventueel zelfs inclusief werkplekken, op een externe locatie snel weer in de lucht te hebben. Zo zorgen we ervoor dat jouw business ook in het geval van nood gewoon door kan blijven draaien.

Back up in de Cloud?

Heb je interesse in onze online backup service; Back-up-as-a-Service of Disaster Recovery-as-a-Service oplossingen? Neem dan nu contact met ons op via onderstaande button!

Contact