Werken bij Solimas

Werken bij de leukste MSP van Nederland

Home » Werken bij de leukste MSP van Nederland

Bij Solimas zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten om de teams op onze locaties te versterken. Aan de hand van onze vier kernwaarden leggen we jou graag uit waarom Solimas zo’n gave club is om voor te werken.

Klantgericht

De klant is koning en daar doen we werkelijk alles voor. Het is onze missie om de eindgebruikers bij onze opdrachtgevers te voorzien van geweldige ICT waardoor zij optimaal hun werk kunnen doen. Onze medewerkers zetten graag een stapje extra om hier voor te zorgen. Geen probleem te groot of uitdaging te complex. Samen met je collega’s ga je iedere dag enthousiast aan de slag om onze klanten blij te maken. Dit gebeurt soms ook buiten kantoortijden wat dus lastig te combineren valt met een negen-tot-vijf mentaliteit. De glimlach en complimenten van een tevreden klant zijn jouw drijfveer om het beste uit jezelf te halen.

Vertrouwen

Je werkt samen met collega’s aan complexe projecten bij klanten op basis van vertrouwen dat wij jou geven. Dit doe je door verantwoordelijkheid te nemen en vertrouwen te hebben in de mensen waar je mee werkt. Transparantie en goede communicatie zijn daarbij van essentieel belang. Solimas kent nauwelijks hiërarchie en wij vinden het zeer belangrijk dat deuren altijd openstaan om vragen te beantwoorden. In een ongedwongen en vrije werksfeer moet iedereen kunnen zeggen wat hij of zij wil. We zijn continu op zoek naar feedback om onze organisatie nog beter te maken.

Kwaliteit

In onze ambitie om de beste van MSP van Nederland te zijn gaat kwaliteit boven alles. Wij verwachten daarom van onze medewerkers dat zij zich gedurende hun carrière bij Solimas blijven ontwikkelen. Binnen de Solimas ‘Academy’ worden jouw competenties, ervaringen en leerdoelen in een paspoort vastgelegd om je zo optimaal te ondersteunen bij jouw groeiambities. Kwaliteit gaat bij Solimas ook over innovatie en samenwerken. De Solimas ‘Gildes’ zijn netwerken van collega’s van verschillende locaties die actief zijn in hetzelfde kennisgebied. Zij buigen zich over onze diensten en ontwikkelingen op hun vakgebied. Hierdoor stimuleren wij samenwerking en kennisoverdracht tussen collega’s.

Plezier

Work hard, play hard! Binnen Solimas zijn we altijd op zoek naar de juiste balans tussen werk en ontspanning. We willen graag optimaal presteren en dat lukt alleen binnen een toffe werkomgeving waar veel ruimte is voor humor. Naast de vrijdagmiddagborrels kun je regelmatig meedoen met zaalvoetballen, e-sports of karten. Zo zijn er zelfs onderlinge competities (tafelvoetbal) tussen de locaties. Er zijn periodieke bijeenkomsten waarbij alle Solimas collega’s bij elkaar komen voor teambuilding. Tenslotte vinden we het heel belangrijk om successen ook met z’n allen te vieren!

Spreekt dit jou aan? Check dan nu onze vacatures bij al onze locaties. Je kunt ook direct contact met ons opnemen voor een kennismaking op één van onze kantoren bij jou in de buurt!

Contact
Uitgelichte Vacatures.