Solimas.

ICT-bedrijf Maastricht

Home » ICT-bedrijf Maastricht

Heb jij problemen met je ICT en ben je op zoek naar een ICT-bedrijf in de buurt van Maastricht? Met onze verschillende locaties door heel Nederland kunnen wij je snel ondersteunen. Zo kan je bij Solimas met een gerust hart al jouw ICT uitbesteden. Onze ICT-specialisten staan elk moment voor jou en je werknemers klaar en helpen je direct wanneer er iets mis is. Hierdoor werk je altijd in een betrouwbare en veilige werkomgeving. Bij ons sta jij als klant centraal!

Cyber security in de omgeving van Maastricht

Een goede beveiliging op jouw ICT-infrastructuur is belangrijk. Een datalek komt namelijk steeds vaker voor door de toenemende technologie, waarvan niet iedereen zich bewust is. Het is daarom van groot belang dat jouw digitale veiligheid en ICT-security niet onnodig op het spel komt te staan. Onze ICT-security experts scannen, beveiligen en onderhouden voortdurend jouw netwerken en systemen op kwetsbaarheden, zo weten we te allen tijde hoe jouw organisatie ervoor staat. Wil jij ervoor zorgen dat jouw Cyber security op orde is? Dan zit je goed bij Solimas Groep.

Digitale werkplek met Solimas

Een van onze diensten is het bieden van een betrouwbare online werkplek. Onze online werkplek is volledig in de Cloud. Dit zorgt ervoor dat jouw medewerkers altijd, veilig en overal aan het werk kunnen. Of dit nu thuis, op kantoor of onderweg is.  Bij Solimas krijg je de mogelijkheid om programma’s, documenten en instellingen in onze eigen Private Cloud te laten draaien. Hierdoor zijn je bedrijfsgegevens gegarandeerd veilig en de data wordt daarbij opgeslagen in Nederland.

ICT-netwerkbeheer in de buurt van Maastricht

Het netwerkbeheer noemen we ook wel de levensader van iedere ICT-infrastructuur. Het netwerk zorgt voor verbinding tussen de Cloud en je organisatie. Solimas heeft jarenlange ervaring op gebied van ICT-netwerkbeheer. Zo garanderen we veiligheid, inzetbaarheid en meegroeimogelijkheden van jouw netwerk. Naast netwerkbeheer implementeren we ook andere diensten. Benieuwd naar wat wij allemaal voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Neem eenvoudig contact op via de onderstaande button met een van onze ICT-specialisten.

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch