Solimas

Systeembeheer.

Home » Onze ICT diensten » Systeembeheer

Als ondernemer wil je je niet druk hoeven te maken over je ICT-omgeving, Wij begrijpen dat. Met ons systeembeheer dienstverlening zorgen we ervoor dat jouw ICT-omgeving gewoon altijd werkt. Wij zorgen ervoor dat het risico op dataverlies tot een minimum wordt beperkt. Met de systeembeheer dienstverlening van Solimas heb je voor een vast bedrag per maand continuïteit en 100% zekerheid!

ICT-Systeembeheer service

Onze systeembeheer service zorgt ervoor dat je kunt ondernemen zonder omkijken te hebben naar jouw ICT-beheer. Voor een vast bedrag per maand zorgen we ervoor dat echt álles onder controle is: van onderhoud en updates tot beveiliging, back-ups en support. Het totaalbeheer van jouw ICT uitbesteden geeft je business een boost! Goedwerkende ICT die doet wat je ervan verwacht stelt jouw medewerkers in staat om meer aandacht te geven aan hun werk en je klanten. Bij Solimas zetten we jouw ICT-systeembeheer fundamenteel naar jouw hand én hebben bij een acuut probleem direct een oplossing voor je klaar.

Proactief beheer van jouw systemen

De (virtuele) servers zijn het platform in je bedrijfsnetwerk waarop applicaties gezamenlijk gebruikt worden en data centraal wordt opgeslagen. Downtime van deze omgeving betekent significante schade voor jouw organisatie door productiviteits- en mogelijk zelfs gegevensverlies. Op basis van proactief beheer zorgen we ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date zijn en 24 uur per dag worden gemonitord. Bovendien detecteren we potentiële storingen of calamiteiten vroegtijdig, zodat we preventieve maatregelen kunnen nemen. Om jouw gegevens te beschermen zorgen wij voor een adequate (online) back-up die we periodiek testen in het kader van disaster recovery.

Waarom ICT-systeembeheer van Solimas?

Uitbesteding van jouw systeembeheer bij Solimas brengt rust in de organisatie. Medewerkers kunnen zich volledig richten op jouw eigen core business in een optimale ICT-omgeving die altijd werkt. Benieuwd naar wat wij op het gebied van ICT-systeembeheer voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem via onderstaande button contact met ons op om een afspraak in te plannen! Onze ICT-professionals bekijken graag vrijblijvend alle opties voor jouw systeembeheer.

Contact