Wil je je als ondernemer nooit druk hoeven maken over jouw ICT-omgeving? Dankzij onze systeembeheer dienstverlening zorgen wij ervoor dat jouw ICT-omgeving altijd werkt. Daarnaast wil je verlies van belangrijke gegevens door lekken in uw ICT-omgeving voorkomen. Ook dat risico zal tot een minimum beperkt worden, wanneer onze systeembeheerders met jouw ICT-omgeving aan de slag gaan. Continuïteit en 100% zekerheid voor een vaste prijs per maand.

Systeembeheer service

Ondernemen zonder omkijken te hebben naar jouw ICT-beheer en de kosten die daaraan verbonden zijn? Onze systeembeheer service maakt het mogelijk. Voor een vast bedrag per maand is werkelijk alles onder controle: onderhoud, updates, veiligheid, back-ups en support. Door het totaalbeheer van jouw ICT uit te besteden, krijgt jouw business een boost. Omdat jouw ICT doet wat jouw medewerkers ervan verwachten, kunnen zij extra tijd en aandacht besteden aan hun werk of klanten. Solimas zet jouw ICT systeembeheer structureel naar jouw hand én staat bij een acuut probleem direct met een oplossing voor je klaar.

Proactief systeembeheer

De (virtuele) servers zijn het platform in uw bedrijfsnetwerk waarop applicaties gezamenlijk gebruikt worden en data centraal opgeslagen. Downtime van deze omgeving betekent significante schade voor uw organisatie door improductiviteit en mogelijk zelfs verlies van gegevens. Op basis proactief beheer zorgen wij dat uw systemen altijd up-to-date zijn en 24 uur per dag worden gemonitord. Potentiële storingen of calamiteiten detecteren wij vroegtijdig om preventieve maatregelen te nemen. Om uw gegevens te beschermen zorgen wij voor een adequate (online) back-up die we periodiek testen in het kader van disaster recovery.

Waarom systeembeheer van Solimas

Uitbesteding van jouw systeembeheer bij Solimas brengt rust in jouw organisatie. Medewerkers kunnen zich volledig richten op de eigen dienstverlening. Benieuwd naar wat wij op het gebied van ict systeembeheer voor jouw organisatie kunnen betekenen? We komen graag op de koffie om met je mee te denken. Neem via onderstaande button contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Contact
dennis Hadderingh solimas

Dennis Hadderingh

Directeur | Ede

Neem contact op met Dennis