Solimas.

ICT uitbesteden

Home » ICT uitbesteden

De complexiteit van ICT neemt meer en meer toe. Steeds meer organisaties kiezen er dan ook voor om hun ICT-omgeving uit te besteden. Loop jij hier ook tegenaan en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Solimas helpt jou graag in dit proces!

ICT met razendsnelle veranderingen

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en de toenemende cyberbedreigingen zijn er vaak te veel om bij te houden voor een interne systeembeheerder. Door je ICT uit te besteden, zorgt dit in veel gevallen voor kostenbesparing en gaat de kwaliteit van de veiligheid enorm omhoog. Besteed jouw ICT aan ons uit en ontdek hier alle voordelen van!

Voordelen van het uitbesteden van jouw ICT

Wanneer je jouw ICT aan ons uitbesteedt, ben je er altijd van verzekerd dat er een team van ICT-professionals voor jou en jouw medewerkers klaar staat. Jullie kunnen je volledig focussen op het bedrijf en doen waar je goed in bent. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw ICT-omgeving altijd en overal goed werkt. Daarnaast bespaar je ook veel kosten op een FTE en ben je niet afhankelijk van één persoon die alle ICT alleen moet regelen. Bij ons staat er 24/7 een heel team aan professionals voor je klaar en profiteer je van al hun kennis en kunde.

Werkwijze ICT-beheer

De diensten van Solimas worden met behulp van een geïntegreerd beheermodel geleverd. Het model is de ideale mix van een gestandaardiseerd proces en bevlogen collega’s die beschikken over de juiste ICT-kennis en vaardigheden, ondersteund door een betrouwbaar en modern technisch platform. Met ons informele karakter en onze no-nonsense mentaliteit, zijn we een erg toegankelijke en fijne club mensen om mee samen te werken. Onze servicedesk staat 24 uur per dag voor je klaar en lost ieder vraagstuk voor je op!

ICT uitbesteden aan Solimas

Bij Solimas Groep hebben wij al jarenlange ervaring met het outsourcen van ICT van veel verschillende organisaties. Met onze locaties door heel Nederland kunnen wij een persoonlijke benadering hanteren en zijn wij een ideale ICT partner voor jou. Wil je jouw ICT beheer uitbesteden? Bij Solimas staan we voor je klaar met persoonlijk advies over de verschillende ICT-oplossingen die wij kunnen bieden. Bijvoorbeeld omtrent werkplekbeheer, ICT-infrastructuur en zakelijke cloud oplossingen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button of telefonisch via +31 85 007 65 46. Onze ICT-professionals staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo