Solimas.

ICT-bedrijf Eindhoven

Home » ICT-bedrijf Eindhoven

De zoektocht naar een ICT-bedrijf in de buurt van Eindhoven kan soms lastig zijn. Door de bomen zie je soms het bos niet meer, maar zoek niet verder. Solimas Groep is jouw ideale betrouwbare ICT-partner. Met onze kantoren door heel Nederland kunnen wij snel schakelen en onze beste service leveren. Ook bij jou in de buurt van Eindhoven!

Systeembeheer in Eindhoven

Ben je op zoek naar een systeembeheerder in de buurt van Eindhoven? Onze systeembeheer service zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je ICT-omgeving. Wij regelen alles voor je en zorgen dat echt alles onder controle is. Van updates en onderhoud, tot beveiliging, support en online backups. Door dit allemaal bij ons uit te besteden, geef je jouw business een boost! Je kunt nu namelijk volledig doen waar jij goed in bent, zonder om te kijken naar jouw ICT en de kosten daarvan. Wij doen dit namelijk voor een vast bedrag per maand.

Zakelijke Cloud oplossingen van Solimas

Naast systeembeheer en ICT-beheer van Solimas, bieden wij nog veel meer ICT-diensten aan. Zo ook onze zakelijke telefonie. Met de integratie van zakelijke Cloud oplossingen en IT is communicatie flexibeler en efficiënter dan ooit. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Of je nu je mobiel wilt gebruiken als kantoortoestel, overal ter wereld wilt bellen met jouw eigen, lokale nummer of flink wilt besparen op je telefoonkosten. Alles is mogelijk. Bij Solimas bieden wij zakelijke telefonie oplossingen voor ieder bedrijf, met elk budget. Onze zakelijke telefonie is kostenefficiënt, betrouwbaar en schaalbaar!

ICT uitbesteden aan Solimas

Vanuit onze verschillende kantoren door heel Nederland werken wij elke dag aan de beste ICT voor jouw medewerkers. Zodat zij zonder problemen, efficiënt en overal kunnen werken. De kern van onze ICT-dienstverlening bestaat uit een veilige en online werkplek, hybride platform en cloudoplossingen, betrouwbare toegang en een stevige cyber security. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie in de omgeving van Eindhoven kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact op via onderstaande button met een van onze ICT-specialisten. Zij voorzien jou graag van persoonlijk advies.

Contact
Onze dichtstbijzijnde locatie

Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch