De werkplek van vandaag is zoveel meer dan een bureau met scherm. Medewerkers loggen overal vandaan in, wanneer zij maar willen. Cloud technologie biedt geweldige mogelijkheden om de productiviteit en schaalbaarheid van organisaties te verhogen.

Desktop-as-a-Service (DaaS)

De basis van iedere Modern Workplace is een online werkplek die altijd en overal bereikbaar is. Solimas biedt cloud desktops vanuit haar eigen private cloud, waardoor gegevens gegarandeerd in Nederland blijven. Jouw kantoorautomatisering is volledig online en de virtuele werkplekken zijn 24/7 bereikbaar voor alle medewerkers. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontsluiten van legacy applicaties en kunnen een cloud desktop als volledige maatwerkoplossing aanbieden.

Windows Virtual Desktop

Met de lancering van Windows Virtual Desktop biedt Microsoft gebruikers nu ook een unieke virtuele desktopbeleving uit de public cloud. Gebaseerd op de Microsoft 365 technologie wordt een optimale performance en beveiliging aangeboden. Deze oplossing is uitermate geschikt voor snelgroeiende bedrijven door fusie en overnames, bedrijven met seizoensgebonden arbeidskrachten en bedrijven die veel samenwerken met externe partijen.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een pakket van diensten waarmee een complete Cloud werkplek kunt realiseren: volledig beheerd, flexibel en veilig. Met de Office apps, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security (EM+S) van Microsoft wordt niet alleen een veilige, maar ook een gecertificeerde werkplek gerealiseerd. Hierbinnen kunnen medewerkers en relaties buiten de organisatie op een veilige manier met elkaar samenwerken. Interesse in een Cloud werkplek? Neem dan nu contact met ons op!

Contact
Remo specialist solimas

Remo Del Mistro

Directeur | Amsterdam

Neem contact op met Remo