ICT-security

Solimas.

Home » ICT-security

Hoe is jouw bedrijfsdata beveiligd? Cybercriminaliteit neemt de afgelopen tijd steeds meer toe en daarom is het van belang om veiligheidsmaatregelen te nemen en deze te onderhouden. Bij Solimas Groep helpen we je graag bij het beveiligen van jouw ICT en het zorgen voor een toekomstbestendige ICT-security.

Digitale gevaren nemen toe

Doordat we steeds meer online en in de Cloud werken, nemen de digitale gevaren toe. Een virus, datalek of malware kan veel risico’s meebrengen voor jouw bedrijf. Die kunnen leiden tot hoge boetes of verstoring van jouw ICT-omgeving. Daarnaast worden ook steeds meer kleine en middelgrote bedrijven slachtoffer van cyberaanvallen, zoals DDoS, phishing en ransomware. Het is dus belangrijk om dit allemaal voor te blijven. Je kunt hier binnen een paar seconden berekenen hoe jouw security ervoor staat!

Continue monitoren van ICT

Bij Solimas Groep monitoren wij jouw ICT-omgeving continue. Cyber security is bij ons het fundament van ons portfolio en de rode draad door onze dienstverlening. Ongeplande downtime of datalekken zijn funest voor een organisatie en dat begrijpen wij als geen ander. Onze ICT-security experts scannen daarom continue jouw netwerken en systemen op kwetsbaarheden, zodat we deze proactief kunnen beschermen. Daarbij maken we met onze security scan een inventarisatie van beveiligingsrisico’s van jouw bedrijf en maken we een concreet plan om de security in jouw bedrijf te verbeteren en jouw organisatie beter te beschermen. Ook voeren we awareness campagnes onder jouw medewerkers, omdat zij helaas toch vaak de zwakste schakel zijn in de ICT-security.

Veilige backup van jouw ICT

Hoe goed de beveiliging ook in elkaar zit, 100% waterdicht is het nooit. Dataverlies door een brand, cyberaanval of via een phising mail zijn helaas gebeurtenissen die toch nog geregeld voorkomen. Wij zorgen ervoor dat al jouw bestanden veilig staan opgeslagen in een back-up en dat deze in geval van nood zo snel mogelijk weer up-and-running zijn.

ICT-security van Solimas

Bij Solimas Groep ben je aan het juiste adres wanneer je jouw ICT-security op orde wilt hebben. Met onze locaties door heel Nederland kunnen wij op een persoonlijke manier een partnerschap aangaan. Daarnaast hebben wij als bewijs van onze deskundigheid en procesinrichting op het gebied van security al jaren verschillende certificeringen. Zo zijn wij op onze locaties in Amsterdam en Barneveld ISO-gecertificeerd, op onze locatie in Den Haag ISEA-gecertificeerd en zijn we NEN-gecertificeerd op onze locatie in Barneveld. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via de onderstaande button.

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo