Solimas

B-Critical begeleidt gemeente Noordoostpolder in Europese aanbesteding.

Home » Blog » B-Critical begeleidt gemeente Noordoostpolder in Europese aanbesteding
24 juli 2020

In de periode september 2019 tot en met juni 2020 heeft B-Critical de gemeente Noordoostpolder in Emmeloord begeleid in de Europese aanbesteding voor het project “Vervanging ICT-Infrastructuur 2020”.

ict aanbesteding noordoostpolder

Als onafhankelijke partij heeft B-Critical allereerst workshops gegeven bij de gemeente voor het in kaart brengen van moderne ICT-oplossingen. Daarna is de hele aanbesteding opgezet en uitgewerkt.

Nadat belangstellende ICT-bedrijven zich hadden ingeschreven via TenderNed is het hele proces voor nota van inlichtingen, beoordelen en het houden van interviews door B-Critical begeleid. Ook tijdens de uitbraak van het coronavirus ging dit proces – weliswaar vanuit huis – gewoon door.

Alle overleggen en interviews deden onze consultants online met Starleaf en Microsoft Teams. Achteraf gezien vond men dit eigenlijk nog beter gaan dan in een fysieke situatie in vergaderzalen!

Inmiddels is bekend geworden dat ICT-Partners uit Apeldoorn als winnaar uit de bus is gekomen voor het leveren van een moderne Hyper Converged Infrastructuur (HCI) op basis van Nutanix, Lenovo, Microsoft en Citrix Workspace.

Contact