Cloudoplossingen

Solimas.

Home » Cloud oplossingen

Om te kunnen groeien met je organisatie is het van belang dat je een heldere visie hebt op de omgang met IT en de Cloud. Besteed je jouw IT uit? Of houd je alles liever zelf in huis? Bij Solimas Groep helpen we jou bij het ontwikkelen en implementeren van een Cloud strategie die bij jouw organisatie past en waar jij verder op kunt bouwen.

De juiste Cloud strategie

De overstap naar de Cloud en de zoektocht naar de juiste ICT partner moet geen overhaaste beslissing zijn. Er moeten goede afwegingen gemaakt worden over wat de beste strategie is voor jouw organisatie. Wil je gebruik maken van een Private Cloud of Public Cloud? Welke Cloud oplossingen heb je nodig? En wil je ook je hardware beheer laten uitbesteden. Wat de wensen binnen jouw organisatie ook zijn, Solimas Groep helpt je bij het bepalen van de juiste Cloud strategie. Wij zijn een betrokken en strategische partner, die jouw ICT-omgeving bouwt en beheert. 

Cloud oplossingen die passen bij jouw organisatie

Cloud oplossingen zijn on-demand diensten die worden opgeslagen in de Cloud. Zo ben je niet langer gebonden aan één werkplek, maar kan je vanaf iedere plek en elk gewenst moment bij jouw data. Zelfs op een telefoon of tablet. Daarnaast bieden Cloud oplossingen nog vele voordelen voor jouw organisatie:

  • Efficiënt: Cloud oplossingen zijn precies ingericht op de behoeften van jouw organisatie.
  • Flexibel: je kunt makkelijk inspelen op nieuwe innovaties en technologieën.
  • Veilig: altijd veilig door betrouwbare back-ups en software- en beveiligingsupdates.
  • Expertise: ICT-professionals waar je altijd op terug kan vallen
  • Schaalbaar: je kunt de Cloud volledig afstemmen op wat je op dat moment nodig hebt en dus eenvoudig vergroten of verkleinen.
  • Lagere kosten: een veel lagere investering nodig dan bij eigen servers.

Cloud oplossingen van Solimas

Bij Solimas ben je aan het juiste adres wanneer je jouw Cloud oplossingen wilt uitbesteden. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe Cloud oplossing, een modern workplace of het integreren van een Cloud oplossing in jouw bestaande ICT-systemen. Solimas denkt graag met je mee, we hebben al jarenlange ervaring met het uitbesteden van ICT bij veel verschillende organisaties. Met onze locaties door heel Nederland kunnen we een persoonlijke benadering hanteren en zijn wij de ideale ICT-partner voor jou. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of telefonisch via +31 85 007 65 46. Onze ICT-professionals staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Contact