Solimas.

ICT partner

Home ยป ICT-partner

Door de snelle technologische ontwikkelingen van de afgelopen tijd neemt de complexiteit van ICT steeds meer toe. Daarbij wordt het ook steeds belangrijker dat je overal en altijd veilig te werk kan gaan. Organisaties kiezen er daarom steeds vaker voor om hun ICT-omgeving uit handen te geven aan een betrouwbare ICT-partner. Solimas denkt met je mee en helpt bij het aanpakken van complexe ICT-vraagstukken. Met onze locaties door heel Nederland zijn wij persoonlijk betrokken bij onze klanten en hun business.

ICT-partner gezocht

Bij Solimas ben je aan het juiste adres voor en geschikte ICT-partner voor jouw bedrijf. Wij bieden uitgebreide ICT-diensten aan en zorgen voor een overzichtelijke en werkende ICT-infrastructuur. Wij kunnen jouw ICT volledig of gedeeltelijk beheren. Een goed werkende ICT-omgeving is onmisbaar in een snelgroeiende organisatie. Solimas biedt een veilige en hybride werkomgeving waar jouw medewerkers overal en altijd veilig aan het werk kunnen. Mocht er een probleem ontstaan of een vraagstuk waarbij hulp nodig is, dan staan onze ICT-professionals voor je klaar.

Onze ICT-dienstverleningen

Onze ICT-diensten worden volledig op maat aangeboden. We ontwikkelen een ICT-omgeving die volledig bij jouw bedrijfsstructuur en bedrijfsprocessen aansluit. Al onze dienstverleningen beginnen met de basis zoals een veilige werkplek, betrouwbare toegang, een hybride platform en cyber security. Wij bieden diensten aan als Microsoft, modern workplace, netwerkbeheer en SD-WAN. Bekijk hier al onze ICT-diensten.

Solimas als ICT-partner

Bij Solimas hebben we al jarenlange ervaring in het outsourcen van ICT en beheren wij de ICT van honderden klanten in verschillende sectoren. En dit zie je terug in de kwaliteit van onze dienstverleningen. We houden je altijd op de hoogte van waar we mee bezig zijn. Met onze locaties door heel Nederland kunnen we je altijd van persoonlijk advies voorzien. Benieuwd naar wat Solimas voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button of telefonisch via +31 85 007 65 46.

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo