Solimas

Solimas neemt VDB Automatisering over.

Home » Blog » Solimas neemt VDB Automatisering over
27 december 2021

Den Bosch, 24 december 2021 – ICT-bedrijf VDB Automatisering uit Berlicum sluit zich aan bij ICT-dienstverlener Solimas. Het team van VDB zal in het eerste kwartaal van 2022 verhuizen naar het al bestaande kantoor van Solimas in de Gruyterfabriek in Den Bosch. De gezamenlijke schaal en expertise van Solimas maakt dat klanten van VDB voortaan nóg beter geholpen kunnen worden bij al hun vragen rondom ICT. Ook bieden de aanwezige ISO-, NEN- en ISAE-certificeringen extra zekerheid.

Ad van den Broek, directeur en oprichter van VDB Automatisering: “Ik ben erg blij dat we samen zijn gegaan met Solimas. Hierdoor kunnen we in de toekomst alle uitdagingen binnen de ICT voor het MKB aan met een sterke en slagvaardige organisatie. Vooral de lokale aanwezigheid is belangrijk voor onze klanten, met korte lijnen en betrokken ervaren medewerkers Daarom vertrouw ik er ook op dat zowel onze klanten als onze medewerkers zich thuis zullen voelen bij Solimas.” 

Gerard de Weerd, CEO van Solimas: “Wij verheugen ons met deze lokale stap. Het toevoegen van VDB aan Solimas Den Bosch geeft ons de nodige slagkracht, waardoor Solimas nog beter in staat is vanuit lokaal ondernemerschap in de groeiende klantvraag binnen deze regio te voorzien. Met de komst van VDB versterken wij het team in zowel volume als ruime expertise.”

Diepte-investering

Met de overname van VDB investeert Solimas in een aanzienlijke hoeveelheid kennis, expertise en meer dan 25 jaar ervaring op de locatie Den Bosch. Ad van den Broek zal in de loop van het eerste kwartaal na 27 jaar met pensioen gaan. Tot die tijd gaat hij ervoor zorgen dat de overgang naar Solimas zo soepel mogelijk verloopt.

Over VDB

VDB Automatisering is al meer dan 25 jaar een belangrijke partner voor MKB-organisaties in de regio. Met de cloud oplossing “VDB Online” en “VDB Werkplekbeheer” als speerpunten. Verder bedenken, realiseren, implementeren en onderhouden we IT-oplossingen, server & werkstations en complete automatiseringssystemen voor ondernemers. Daarnaast hebben we onze adviserende rol. Ondernemers moeten kunnen ondernemen en zich niet druk hoeven maken over ICT. 

Wij werken op de Brabantse manier: realistisch en direct. We zijn een informele, no-nonsense organisatie met mensen die kundig en communicatief sterk zijn. Juist als MKB’er, kunnen we ons goed met onze collega-ondernemers in het MKB identificeren. 

Automatisering hoeft niet moeilijk of duur te zijn en moet vooral dienen om onze klanten te helpen succesvol te zijn. Dat is onze filosofie. En daar werken wij sinds 1994 met onze medewerkers elke dag aan. 

Over Solimas

Bij Solimas staan we iedere ochtend op met één doel: het leven van ondernemers en werknemers verrijken met de technologie, tools en kennis die zij nodig hebben om autonomer en gelukkiger te zijn in hun werk. Iedere dag weer

Big enough to handle, small enough to care. Dat is de kern van onze filosofie. Onze schaal maakt dat we met alle gebundelde kenniservaring en slagkracht die we in huis hebben in staat zijn om onze klanten, met een compleet palet aan diensten, te adviseren over complexe ICT-vraagstukken.

Maar tegelijkertijd blijven we trouw aan het ondernemerschap dat ons zo ver gebracht heeft. We vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Letterlijk. Met kantoren in heel Nederland is Solimas namelijk altijd dichtbij. Door deze lokale aanwezigheid zijn we namelijk persoonlijk betrokken bij onze klanten en hun business. Met korte lijnensnelle beslissingen en een daadkrachtige aanpak.

Contact