Solimas

Solimas neemt B-Critical over van AVANCE.

Home » Blog » Solimas neemt B-Critical over van AVANCE
6 januari 2020

ICT-dienstverlener Solimas Groep BV heeft eind december een meerderheidsbelang genomen in B-Critical BV. De aandelen worden overgenomen van AVANCE ICT Groep Nederland. Onder de vleugels van deze IT-detacheerder is B-Critical de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zelfstandige en onafhankelijke consultancy-organisatie.

De overname van B-critical

Met deze overname zet Solimas een nieuwe stap in de verdere groei en ontwikkeling van haar eigen organisatie. Samen met de andere locaties van Solimas zal B-Critical zich blijven richten op projecten op het gebied van cloud, networking en IT-infrastructuur. Voor medewerkers en klanten zal er nagenoeg niets veranderen. B-Critical blijft opereren als zelfstandige onderneming binnen de Solimas Groep.

Innovatieve ICT-oplossingen

Imre Hüsen, directeur van B-Critical: “Onze ambitie is om klanten en partners te ondersteunen bij het implementeren van innovatieve oplossingen. Onze ervaren consultants en architecten zijn volledig geaccrediteerd door onder andere Microsoft, Citrix, VMWare en Ivanti en daarmee een autoriteit binnen hun vakgebied. Met hun kennis en ervaring kunnen wij onze eigen klanten alsmede die van Solimas helpen bij de succesvolle implementatie van projecten.”

Jan Smits, directeur van B-Critical: “Wij verheugen ons erg op de samenwerking waarbij onze vakmensen een rijke aanvulling zijn op de reeds aanwezige kennis en ervaring binnen de groep. Uiteraard bedanken wij Ron Stomp en het team van AVANCE voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.”

Maarten van Montfoort, CEO van Solimas Groep: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van het team van B-Critical; een duidelijke investering in de breedte van onze organisatie. Wij zien een toenemende vraag naar hoogwaardig ICT personeel om onze klanten te steunen bij innovatieve projecten. Met de aanwezige certificeringen zijn wij tevens in staat om versneld de hoogste status bij een aantal van onze key partners te behalen. De kennis en kunde die het team van B-Critical meebrengt is een directe meerwaarde voor onze klanten en medewerkers.”

Over B-Critical

B-Critical is een onafhankelijke dienstverlener gespecialiseerd in Infrastructuur, System Management, Networking & Cloud oplossingen. B-Critical is uw kritische IT-partner met een bewezen trackrecord in het uitvoeren van projecten of projectonderdelen. Van duidelijk advies, doordacht ontwerp tot succesvolle implementatie. B-Critical heeft een ervaren team van consultants en architecten. Door een hoge mate van certificering, competenties en ervaring zijn zij een autoriteit binnen hun vakgebied en de specialisten om een project succesvol op te leveren.

Over Solimas Groep

Solimas is een groep van ICT-dienstverleners in Nederland. Vanuit diverse locaties werken onze medewerkers dagelijks aan het beheer van de ICT voor honderden klanten. Onze gebundelde kennis, ervaring en slagkracht als groep stelt ons in staat om complexe ICT-vraagstukken aan te pakken. Door onze lokale aanwezigheid geven wij onze klanten persoonlijke aandacht en zijn we nauw betrokken bij hun business.

Over AVANCE ICT Groep Nederland

AVANCE is een no-nonsense business partner en detacheert ICT specialisten, werkt op projectbasis bij het vernieuwen van de infrastructuur en beheert ICT omgevingen lokaal en in de cloud. Samen met de opdrachtgever bepalen we de strategie, doelstellingen en mate van ontzorging. AVANCE heeft ruim 200 specialisten aan het werk en heeft vestigingen in Breukelen en Amsterdam.

Contact