Solimas

Solimas heet Ronald Kleijn welkom als operationeel directeur.

Home » Blog » Solimas heet Ronald Kleijn welkom als operationeel directeur
8 maart 2021

Ronald Kleijn is per 1 maart 2021 de nieuwe operationeel directeur bij Solimas. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de Professional Services en Managed Services op alle locaties. Ronald heeft een bewezen trackrecord in het aansturen van omvangrijke services teams en maakt samen met Remo del Mistro (CCO) en Gerard de Weerd (CEO) deel uit van de driekoppige directie van Solimas.

Ronald Kleijn: ‘’Na 10 jaar InfraControl, COMPAREX en SoftwareONE ben ik toe aan een nieuwe uitdaging die beter past bij mijn pragmatische aanpak en de impact die ik wil maken. Solimas heeft alle ingrediënten in huis om onze klanten te helpen met de ICT uitdagingen waar zij tegen aanlopen. Mijn eerste dagen heb ik op de locatie Den Haag doorgebracht en als zeer prettig ervaren. Veel kennismakingsgesprekken gevoerd, zowel remote als in person, en ook veel tijd besteed aan het beter leren kennen van de organisatie, de klanten, de processen en de gebruikte systemen.

Gerard de Weerd: “We zijn zeer verheugd met de komst van Ronald binnen onze organisatie. De ervaring die Ronald meeneemt sluit erg goed aan bij de groei van Solimas en de fase waarin ons bedrijf zich bevindt. Ronald gaat als operationeel directeur verder richting geven aan zowel onze Professional Services als de Managed Services vanuit de big enough to handle, small enough to care strategie. Wij zien met vertrouwen uit naar onze samenwerking. Met zijn komst kunnen wij onze klanten nog beter bedienen!”

Over Solimas

Solimas is een groep van ICT-dienstverleners in Nederland. Vanuit diverse locaties werken ruim 100 medewerkers dagelijks aan het beheer van de ICT voor honderden klanten. De gebundelde kennis, ervaring en slagkracht als groep stelt ons in staat om complexe ICT-vraagstukken aan te pakken. Door onze lokale aanwezigheid geven wij onze klanten persoonlijke aandacht en zijn we nauw betrokken bij hun business. Solimas – ICT die verbindt!

Contact: marketing@solimas.nl

Contact