Raak ICT en Lammers IT bundelen krachten met Solimas

Onder de vleugels van Solimas gaan Raak ICT en Lammers IT samen verder bouwen vanuit de regio Den Bosch..

Home » Blog » Raak ICT en Lammers IT bundelen krachten met Solimas
5 februari 2021

Den Bosch, 26 januari 2021

De ICT-bedrijven Raak ICT uit Den Bosch en Lammers IT uit Rosmalen gaan samen verder als onderdeel van ICT-dienstverlener Solimas. De oprichters van beide bedrijven blijven nauw betrokken bij de ondernemingen. Onder de vleugels van Solimas gaan Raak ICT en Lammers IT samen verder bouwen vanuit de regio Den Bosch.

Hiermee zet Solimas een nieuwe stap in de verdere groei en realisatie van landelijke dekking vanuit lokale vestigingen. Samen met de andere Solimas locaties zullen zij zich blijven richten op werkplekken, connectiviteit, hybride cloud en security voor MKB in Nederland. Voor alle klanten van Raak ICT en Lammers IT blijft de huidige dienstverlening ongewijzigd evenals de vaste aanspreekpunten.

Matthijs Olislagers, Directeur van Raak ICT: “Wij hebben de afgelopen jaren een prachtige groei doorgemaakt en een professioneel en klantgericht bedrijf gebouwd. Ik denk dat we aan de vooravond staan van een nieuwe fase. Door krachten te bundelen met Lammers IT en ons aan te sluiten bij Solimas, kunnen wij onze klanten een nog breder pakket van IT-diensten aanbieden en meegroeien met onze klanten. Onze medewerkers blijven vanuit hun vertrouwde omgeving werken met de ondersteuning van 100 nieuwe collega’s in de groep.”

Tim Lammers, Directeur van Lammers IT: “Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met de collega’s van Raak ICT en de nieuwe mogelijkheden die dat onze klanten biedt. Samen kunnen we – onder de vlag van Solimas – onze klanten nog breder ondersteunen bij ICT-vraagstukken en versterken we onze marktpositie in de regio. Ook de aanwezige ISO-, NEN- en ISAE-certificeringen geven extra vertrouwen voor onze klanten”

Gerard de Weerd, Directeur van Solimas: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Raak ICT en Lammers IT; een duidelijke investering in de regionale uitbreiding van onze organisatie. Wij kijken uit naar de samenwerking met Matthijs, Tim en hun teams. De uitbreiding in Noord-Brabant is voor ons een heel belangrijke stap gezien de economische bedrijvigheid in die regio. Een nieuwe locatie in Den Bosch met nauwe betrokkenheid in de regio past perfect bij onze missie: Big enough to handle, small enough to care!”

Raak ICT en Lammers IT zullen samen verder gaan en gaan handelen onder de naam Solimas. Er wordt direct ingezet op verdere groei van het team met diverse nieuwe vacatures.

Over Raak ICT

Gedreven door techniek, met aandacht voor de menselijke kant van ICT en de ambitie om écht van toegevoegde waarde te zijn. Dat kenmerkt Raak ICT sinds de start in 2008. Raak ICT levert ICT-beheer en -diensten voor het MKB. Als regionaal ICT-bedrijf kennen zij hun klanten en staan zij garant voor een persoonlijke aanpak. Voor meer informatie: https://www.raakict.nl.

Over Lammers IT

Een passend advies en de beste oplossing op basis van de wensen van de klant en niet vanuit de technische mogelijkheden. Heldere taal, professionele oplossingen, doelgericht met een persoonlijke aanpak waardoor de IT-vraagstukken van klanten naar tevredenheid worden ingevuld. Door korte lijnen worden de support vraagstukken efficiënt ingevuld, klanten worden ontzorgd op het gebied van IT.

Lekker makkelijk! Voor meer informatie: https://www.lammersit.nl.

Over Solimas

Solimas is een groep van ICT-dienstverleners in Nederland. Vanuit diverse locaties werken ruim 100 medewerkers dagelijks aan het beheer van de ICT voor honderden klanten. De gebundelde kennis, ervaring en slagkracht als groep stelt ons in staat om complexe ICT-vraagstukken aan te pakken. Door onze lokale aanwezigheid geven wij onze klanten persoonlijke aandacht en zijn we nauw betrokken bij hun business. Solimas – ICT die verbindt! Voor meer informatie: https://www.solimas.nl.

Contact: marketing@solimas.nl

Contact