NVM sluit samenwerking met Solimas

NVM sluit samenwerking met Solimas.

Home » Blog » NVM sluit samenwerking met Solimas
30 november 2021

Amsterdam, 17 november 2021 – De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) heeft gekozen voor Solimas als haar nieuwe ICT-partner. De overeenkomst werd op 12 november 2021 ondertekend door Arthur Schellekens (NVM) en Remo del Mistro (Solimas).

Klantvriendelijke ICT

ICT is voor NVM cruciaal om haar leden op een zo professioneel en klantvriendelijk mogelijke manier te bedienen. NVM zocht dan ook naar een ICT-partner die de organisatie de komende jaren kan helpen bij het inzetten van ICT als competitive advantage, NVM kan ontzorgen op het gebied van device lifecycle management en uitstekende eindgebruikersondersteuning kan bieden met behulp van een skilled servicedesk. Daarbij was een sterke company en culture fit tussen NVM en de nieuwe ICT-partner van groot belang. Na een uitgebreid selectietraject heeft NVM gekozen voor Solimas als nieuwe ICT-partner.

Derk-Jan Uijl, IT-Manager van NVM: “Wij hebben een relatief klein ICT-team en besteden veel beheer activiteiten uit.  Voor een goede samenwerking is het van belang dat we elkaar begrijpen en dat we beiden gefocust zijn op dezelfde speerpunten. Met Solimas halen we in partner in huis die meedenkt en net als ons gericht is op het leveren van een veilige, gebruiksvriendelijke ICT-werkomgeving en een goede eindgebruikers ondersteuning.”

Gerard de Weerd, CEO van Solimas: “We zijn ontzettend trots dat een toonaangevende organisatie als NVM haar vertrouwen in ons uitspreekt in de vorm van dit partnership. Solimas positioneert zich in de markt met de strategie, big enough to handle, small enough to care. Dat deze onderscheidende strategie aansluit bij de ambitieuze doelstelling van NVM is een prachtig compliment. Solimas heeft namelijk met ruim 100 medewerkers voldoende slagkracht en is tevens in staat om middels haar locaties uitstekende services te verlenen. Altijd dichtbij. Wij zien daarom met vertrouwen uit naar een mooie en langdurige samenwerking.”

Over NVM

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De vereniging is gevestigd in Nieuwegein en verhuist in 2022 naar Utrecht. De NVM Groep bestaat uit de NVM en haar deelnemingen NVM Holding BV, funda BV, Realworks BV, Academie voor Vastgoed BV, fluX BV en brainbay BV.

De NVM heeft zich als branchevereniging ten doel gesteld de aangesloten makelaars te helpen onderscheidend te zijn en blijven in kwaliteit, dienstverlening, advies en de vakkennis die zij bieden. NVM ondersteunt in borging van deze kwaliteit door constante verbetering van kennis door trainingen en (deels verplichte) educatietrajecten. Daarnaast houdt NVM de makelaars continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen, regel- en wetgeving. Uiteraard faciliteert NVM haar leden in de uitvoering van het primaire proces, denk hierbij aan zaken die die ondergebracht zijn bij deelnemingen van NVM, waaronder Funda. 

Wij zijn Solimas.

En wij staan iedere ochtend op met één doel: het leven van ondernemers en werknemers verrijken met de technologie, tools en kennis die zij nodig hebben om autonomer en gelukkiger te zijn in hun werk. Iedere dag weer

Big enough to handle, small enough to care. Dat is de kern van onze filosofie. Onze schaal maakt dat we met alle gebundelde kenniservaring en slagkracht die we in huis hebben in staat zijn om onze klanten, met een compleet palet aan diensten, te adviseren over complexe ICT-vraagstukken.

Maar tegelijkertijd blijven we trouw aan het ondernemerschap dat ons zo ver gebracht heeft. We vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Letterlijk. Met kantoren in heel Nederland is Solimas namelijk altijd dichtbij. Door deze lokale aanwezigheid zijn we namelijk persoonlijk betrokken bij onze klanten en hun business. Met korte lijnensnelle beslissingen en een daadkrachtige aanpak.

Contact