Solimas.

ICT-bedrijf Groningen

Home ┬╗ ICT-bedrijf Groningen

Ook als je op zoek bent naar een ICT-bedrijf in de buurt van Groningen ben je bij Solimas aan het juiste adres. Met onze vele locaties en uitgebreide klantenkring zitten wij namelijk ook in de buurt bij jou in Groningen. Wij bouwen een ICT-infrastructuur die volledig past bij jouw organisatie en wij zorgen ervoor dat deze altijd veilig en overal bereikbaar is.

Zakelijke Cloud oplossingen van Solimas

Een van onze diensten die we voor jou willen uitlichten is onze zakelijke telefonie. Op dit moment zijn de mogelijkheden door de vele ontwikkelingen flexibeler en veelzijdiger dan ooit. De zakelijke telefonie van Solimas gebruikt jouw eigen datanetwerk, een internetverbinding en een telefooncentrale in de Cloud. Wij zijn daarnaast ook de beste ICT-partner voor al jouw zakelijke cloud oplossingen, zoals Microsoft Teams. Met al onze zakelijke oplossingen voor in de cloud, of voor telefonie kunnen wij jouw ICT probleemloos in beheer nemen.

ICT-beheer bij Solimas Groningen

Bij Solimas kunnen we dus jouw volledige ICT in beheer nemen, dit doen we met behulp van een geïntegreerd beheermodel. Dit model bestaat uit ons moderne technisch platform, een gestandaardiseerd proces en onze ICT-professionals die op elk moment van de dag voor jou klaar staan. Mochten er zich namelijk problemen voordoen, dan kan je terecht bij onze servicedesk die 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar staat. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle ICT-ontwikkelingen en lossen daarmee ieder vraagstuk op!

Jouw ICT uitbesteden in Groningen

Ben je benieuwd wat we bij Solimas kunnen betekenen voor jouw bedrijf in Groningen? Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Samen kijken we naar de beste ICT-oplossingen voor jouw bedrijf. Wij leveren onze ICT-diensten volledig op basis van jouw behoeftes. Bij ons sta jij als klant centraal, in iedere beslissing die we nemen en in alles wat we doen. Neem via onderstaande button contact met ons op voor het plannen van een (online) afspraak!

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam

remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo