Bescherm je bedrijf tegen cybercrime

Solimas.

Home » Bescherm je bedrijf tegen cybercrime

In deze digitale tijd is het voorkomen van cybercrime essentieel geworden. De toename van online en cloud-gebaseerde activiteiten heeft geleid tot een stijging van digitale bedreigingen. Bij Solimas begrijpen we de ernst van deze bedreigingen en bieden we gespecialiseerde diensten aan om cybercrime te voorkomen en jouw ICT-omgeving te beveiligen.

Waarom is het voorkomen van cybercrime zo belangrijk?

Cyberaanvallen zoals DDoS, phishing en ransomware treffen niet alleen grote bedrijven, maar ook het MKB. Een enkele aanval kan aanzienlijke gevolgen hebben. Verstoringen en dataverliezen kunnen leiden tot het mislopen van omzetten of het onverhoopt schenden van privacy wetgevingen. Daarom is het cruciaal om proactieve maatregelen te nemen en te zorgen voor een ijzersterke ICT-omgeving.

Voortdurende bescherming tegen cyberdreigingen

Bij Solimas zetten we ons in voor continue monitoring van jouw ICT-omgeving. Onze focus ligt op het voorkomen van cybercrime, wat de kern vormt van onze dienstverlening. We begrijpen de catastrofale gevolgen van ongeplande downtime en datalekken. Daarom scannen onze experts jouw systemen voortdurend op kwetsbaarheden. Door de constante monitoring zijn wij mogelijke cybercrime gevaren voor en kunnen wij hier proactief op handelen. Met onze beveiligingsscan identificeren we potentiële risico’s en ontwikkelen we een op maat gemaakt plan om jouw bedrijfsbeveiliging te versterken. We bieden ook trainingen aan medewerkers aan, aangezien zij geheel onbedoeld risico’s kunnen introduceren door onwetendheid.

Garantie van een veilige back-up

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is geen enkel systeem absoluut veilig. Incidenten zoals fysieke brand in het datacenter en phishing-aanvallen kunnen nog steeds dataverlies veroorzaken. Bij Solimas zorgen we voor een veilige back-up van jouw gegevens, in het geval van een calamiteit zijn de gegevens weer snel hersteld!

Kies voor Solimas voor optimale ICT-beveiliging

Wil je cybercrime voorkomen en zorgen voor een robuuste ICT-beveiliging? Solimas is jouw betrouwbare ICT-partner. Met vestigingen verspreid over Nederland bieden we persoonlijke en gecertificeerde diensten aan, onze gecertificeerde specialisten staan klaar om je te helpen. Benieuwd naar onze diensten? Klik op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen of bel naar +31 850076546.

Contact