Netwerkbeveiliging

Solimas.

Home » Netwerkbeveiliging

Het is essentieel om als bedrijf een veilig netwerk te hebben. Een goede beveiliging beschermt een computernetwerk, en de gegevens die het verzendt, tegen elke vorm van misbruik. Zodoende wordt de bruikbaarheid en integriteit van het netwerk gewaarborgd. Een netwerkbeveiliging wordt vaak geïmplementeerd aan de hand van software en hardware, met als doel dit netwerk veilig te houden en te beschermen tegen cyberaanvallen of andere beveiligingsrisico’s. Dit maakt het mogelijk dat iedere geautoriseerde gebruiker veilig door het netwerk kan navigeren. Solimas verleent verschillende diensten om jouw bedrijf van een zo veilig mogelijk netwerk te voorzien!

Hoe zorgt Solimas voor een veilig netwerk?

Een onveilig netwerk kan nadelige gevolgen hebben en een hoop schade opbrengen voor een bedrijf of organisatie. Geen een bedrijf of organisatie zit te wachten op een datalek waarbij essentiële informatie op straat ligt. Wanneer dit gebeurt, kan iedereen met de informatie aan de haal gaan. Gezien de immense schaal van het online landschap zijn de gevolgen niet te overzien.

Daarnaast wordt een goede netwerkbeveiliging geëist door de privacy wet- en regelgeving, omdat er vertrouwelijke informatie verloren kan gaan. Niet alleen informatie van jouw bedrijf, maar ook van jouw klanten. Solimas kijkt daarom hoe zij processen, technologieën, maar ook medewerkers kunnen optimaliseren, zodat de juiste netwerkbeveiliging gewaarborgd wordt. Onze ICT-security experts scannen permanent het netwerk op zwakheden, zodat deze ondernemend worden bijgeschaafd. Ook verricht Solimas een security health check voor jouw bedrijf, waar alle risico’s rondom jouw netwerkbeveiliging geïnventariseerd worden. Het vervolg hiervan is een concreet plan, met punten hoe jouw netwerkbeveiliging beter beschermd wordt.

Onderhoud- en supportdiensten van Solimas

Solimas gaat graag samen met jou aan de slag, om ervoor te zorgen dat het netbeheer van jouw organisatie in veilige handen ligt. Wij bieden jou hiervoor de juiste oplossing, zonder onverwachte verassingen achteraf. Wanneer je het partnerschap met Solimas aangaat en ons jouw netwerk laat beveiligen, kan je ook gebruik maken van onze remote support. Zo kunnen we jou op afstand helpen met al jouw vragen op welk moment dan ook. Heb je nog vragen over jouw netwerkbeveiliging? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo