ICT-dienstverlening

Solimas.

Home » ICT-dienstverlening

In een volledig gedigitaliseerde wereld is een duidelijke en efficiënte ICT-infrastructuur voor jouw bedrijf onmisbaar. Solimas is jouw partner op het gebied van ICT-dienstverlening, met de juiste kennis en kunde zorgen wij voor een heldere en goed werkende ICT-infrastructuur.

Hierin biedt Solimas oplossingen die gespecificeerd zijn op de situatie van de klant. Wil je dat Solimas jouw volledige ICT-infrastructuur inricht en beheert? Of is een gedeelte genoeg? Jij bent degene die bepaalt welke oplossing het beste bij jouw situatie past. Mocht het voorkomen dat problemen zich voordoen, dan staat onze ICT-consultancy 24/7 klaar om je de helpende hand te bieden! Lees hieronder verder hoe Solimas jouw bedrijf specifiek kan helpen op het gebied van ICT-dienstverlening.

Een veilige werkplek, altijd en overal

Meer dan ooit vindt de werkdag niet meer van 9:00 tot 17:00 op kantoor plaats. De moderne werkdag is hybride: de ene keer op kantoor, de andere keer ’s avonds thuis of in het weekend bij de favoriete koffiebar. Hybride werken zorgt voor ICT-technische uitdagingen. Hoe zorg jij als bedrijf ervoor dat alle medewerkers altijd, overal en op elk device het beste werk kunnen leveren? Met werkplekbeheer en het creëren van een modern workplace bieden wij oplossingen op maat om een veilige hybride werkplek te garanderen.

Flexibele en snelle toegang tot alle bedrijfsgegevens

In een goed ingerichte ICT-infrastructuur heeft elke medewerker altijd en overal snelle toegang tot alle gegevens die nodig zijn om het werk zo goed mogelijk uit te voeren. Solimas biedt op dit gebied verschillende oplossingen. Zo optimaliseren wij jouw wifinetwerk en creëren wij een efficiënt netwerkbeheer, ook kunnen wij bij grotere bedrijven met meerdere locaties een SD-WAN-netwerk naar wens inrichten!

Het volledig uit handen nemen van systeembeheer

Op het gebied van systeembeheer kan Solimas je volledig ontzorgen. Met onze expertise kunnen wij voor een vast bedrag per maand de volledige controle bewaken over het systeembeheer van jouw bedrijf, waaronder het bijhouden van onderhoud en het adequaat verhelpen van problemen. Daarnaast biedt Solimas een tweetal cloud oplossingen: private cloud en Microsoft Azure.

Cyber security, een must voor elk bedrijf

Hedendaags kan je niet om cyber security heen. Het is een must voor elk bedrijf om de digitale omgeving zo goed mogelijk te beveiligen. Ben je benieuwd of jouw bedrijf voldoet aan de laatste eisen omtrent cyber security? Middels de Security Health Check kunnen wij jou exact vertellen of jouw cyber security in orde is, of waar juist nog winst valt te behalen. Daarnaast bieden wij oplossingen als CISO-as-a-Service en Identity & access management om jouw cyber security nog verder aan te scherpen!

Meer informatie over onze ICT-dienstverlening

Wens je meer informatie te ontvangen over onze ICT-dienstverlening? Neem dan via onderstaand menu telefonisch contact op of stuur een e-mail!

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo