ICT-bedrijf

Solimas.

Home » ICT-bedrijf

Een goede ICT-infrastructuur is voor elk bedrijf belangrijk. Met de juiste infrastructuur kan gemakkelijk informatie worden opgeslagen en gedeeld met wie dan ook, waar dan ook, wanneer dan ook. Daarnaast is cyber security een steeds belangrijker onderwerp in de huidige wereld die zich veelal online afspeelt.

Ervaar je obstakels in het realiseren van een efficiënte ICT-infrastructuur? Dan ben je bij Solimas op het juiste adres. Als bekwaam ICT-bedrijf doen onze specialisten er alles aan om jouw ICT-infrastructuur zo efficiënt en zo veilig mogelijk in te richten. Ontdek hier alle ICT-diensten binnen Solimas.

Een heldere ICT-infrastructuur

Weet jij de weg nog in jouw eigen ICT-omgeving? Of is jouw ICT-infrastructuur een grote wirwar geworden van onoverzichtelijke elementen? Solimas is het juiste ICT-bedrijf om jou te helpen in het herstructureren en overzichtelijk maken van jouw ICT-omgeving. Bij ons ben je verzekerd dat er een ICT-infrastructuur ontstaat die begrijpelijk en overzichtelijk is.

Ook wanneer je een nieuwe ICT-infrastructuur nodig hebt voor bijvoorbeeld een nieuw bedrijf is Solimas het ICT-bedrijf voor jou. Wij gaan samen met jou rond de tafel om from scratch een ICT-omgeving te creëren, volledig naar jouw wensen en behoeften.

Cyber security door Solimas

Met de hedendaagse, geavanceerde technologieën komen datalekken veel vaker voor dan voorheen. Het is daarom erg belangrijk dat jouw ICT-infrastructuur een stabiele beveiliging heeft, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke risico’s. De specialisten binnen ons ICT-bedrijf houden zich voortdurend bezig met het scannen, onderhouden en bovenal beveiligen van de netwerken en systemen voor potentiële risico’s. Wil jij jouw bedrijf ook beveiligen tegen cyber aanvallen? Neem dan contact op met Solimas.

24/7 ICT-service

Als klant bij Solimas heb je de zekerheid van een doorlopende service. Bij eventuele problemen aan jouw ICT-omgeving staan onze specialisten 24/7 klaar. Middels een van de servicepagina’s kan je eenvoudig contact zoeken met een van onze vestigingen.

Jouw ICT-bedrijf voor alle uitdagingen

Ben je benieuwd wat Solimas voor jouw organisatie kan bieden, of heb je overige vragen over jouw ICT-infrastructuur? Neem dan gerust contact op met ons. Zo kunnen we samen bespreken hoe wij jou kunnen helpen. Wil je alvast weten hoe jouw netwerkveiligheid er momenteel voor staat? Doe dan onze security quickscan.

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo