Solimas

Security quickscan.

Check hier hoe het ervoor staat met jouw security!

Met deze handige Quickscan geven we je binnen een paar seconden een idee van hoe jouw website ervoor staat. De Quickscan is ontwikkeld door het Nederlandse Guardian360 en hiermee kun je eenvoudig en gratis jouw website en server laten scannen op kwetsbaarheden. Na het scannen van jouw URL wordt er een rapport gegenereerd met alle bevindingen en een beoordeling. Met dit resultaat kan jij direct aan de slag en jouw website of server verbeteren! De Quickscan biedt alvast een kijkje in de keuken van Guardian360 en onze Continuous security monitoring.

Resultaten website quickscan

Als uitkomst van de quickscan krijg je een rapport met de gevonden kwetsbaarheden en verbeterpunten op jouw website. Dit helpt je om je website direct nog veiliger en beter te maken. We snappen als er termen bij zitten waar je vragen over hebt of wat expertise nodig hebt om dit punt op te pakken, dus schroom niet om contact met ons op te nemen voor wat meer uitleg!


Een ogenblik geduld...


Voor onze klanten zetten we het cyber security platform in dat ontwikkeld is door Guardian360. Hiermee kunnen we de informatiebeveiliging permanent monitoren: jouw netwerk en data zijn dag en nacht bewaakt. Daardoor kunnen aanvallen op strategische assets direct opgemerkt en aan de organisatie gemeld worden, waarna we issues onmiddellijk kunnen verhelpen in ons security operations center (SOC). Ons team kan aanvallen direct afslaan of de gevolgen ervan minimaliseren door verdere security breaches te voorkomen. Het Guardian360 platform is een alles-in-één pakket en een bundel van verschillende scanners. Daardoor kunnen we meer kwetsbaarheden en een groot scala aan security issues traceren. Solimas is platinum partner van Guardian360. Door de combinatie van hun platform met onze security en netwerkspecialisten zijn wij jouw SOC.

Gratis 30-day Continuous Security Monitoring


Omdat we geloven dat je pas echt weet wat je mist als je het hebt gezien zetten we graag een gratis proefperiode van 30 dagen met je op! Laat via onderstaand formulier je contactgegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om dit met je door te spreken en in te regelen!

Wil je meer weten over deze dienstverlening of het platform? We vertellen je graag meer!remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo