Solimas.

ICT-bedrijf Tilburg

Home » ICT-bedrijf Tilburg

Op zoek naar een ICT-bedrijf in de buurt van Tilburg? Bij Solimas Groep ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare ICT-partner. Met onze verschillende locaties kunnen wij je namelijk de beste service en kwaliteit ICT bieden. Vanuit onze locatie in Den Bosch zorgen we dat jouw systemen altijd veilig en overal bereikbaar zijn.

ICT-beheer Tilburg

Wil jij graag jouw ICT laten uitbesteden? Bij Solimas nemen wij jouw ICT in beheer, doormiddel van een geïntegreerd beheermodel. Ons handige technische platform, gestandaardiseerde proces en onze servicedesk die op elk moment voor je klaarstaan, zorgen ervoor dat jouw medewerkers altijd en overal op een fijne manier kunnen werken. Onze ICT professionals staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou klaar. Ze zijn op de hoogte van alle nieuwe technische ontwikkelingen en lossen daardoor eventuele problemen zo op!

ICT-infrastructuur van Solimas

Een ICT-infrastructuur is voor ieder bedrijf anders, elk bedrijf heeft zijn eigen behoeftes en wensen. Bij Solimas kijken wij naar wat jouw bedrijf nodig heeft en wat de beste ICT-oplossingen hiervoor zijn. Met alle benodigde cloudapplicaties, veilig en online werkplekbeheer, informatiebeveiliging en natuurlijk online storage & backup. Wij monitoren de prestaties van jouw ICT continu, om problemen te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan zijn we daar op tijd bij en lossen we dat direct op. Bij Solimas is jouw ICT-omgeving dus altijd veilig!

Jouw ICT uitbesteden in de omgeving van Tilburg

Zoals we hierboven al hebben vermeld, kan je met een gerust hart jouw ICT uitbesteden bij Solimas Groep. Wij zorgen voor de beste ICT voor onze klanten en hun medewerkers. Zo ben jij zonder problemen altijd online. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan contact op via onderstaande button of telefonisch via +31 85 007 65 46 en plan een (online) afspraak! Samen met jou kunnen we dan kijken wat de beste opties voor jouw ICT-infrastructuur zijn.

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch