Solimas.

ICT-bedrijf Nijmegen

Home ┬╗ ICT-bedrijf Nijmegen

Ben je op zoek naar een ICT-bedrijf in de buurt van Nijmegen? Dan zit je bij Solimas Groep goed! Wij hebben namelijk kantoren door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt van Nijmegen. Bijvoorbeeld ons ICT-bedrijf in Den Bosch of ICT-bedrijf Barneveld. Doordat wij altijd bij jou in de buurt zitten kunnen we je goed van dienst zijn.

Werkplekbeheer in Nijmegen

Zeker in deze tijd is het belangrijk dat jouw medewerkers altijd en overal aan het werk kunnen. Dus of dit nu thuis, op kantoor of bij een klant is, met het werkplekbeheer van Solimas hebben jij en jouw medewerkers altijd en overal toegang tot een veilige werkplek. Alle cloudapplicaties, opslag van data en de informatiebeveiliging zijn naadloos op elkaar afgestemd. Solimas Groep fungeert dan ook als jouw ideale ICT-partner voor het beheren en beheersen van het netwerk.

Cloud oplossingen van Solimas

Bij Solimas Groep bieden we verschillende Cloud oplossingen om samenwerken via de Cloud zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. Wij verzorgen voor jouw bedrijf een veilige en duidelijke ICT-infrastructuur, die volledig is geïntegreerd en waarbij alles optimaal op elkaar is afgestemd. Wij beheren jouw ICT in een beveiligde omgeving en op een hybride platform die continu gemonitord wordt. Hierdoor kan jij er altijd op vertrouwen dat jouw medewerkers veilig en altijd kunnen werken. Wij zorgen voor de beste ICT voor jou en jouw medewerkers!

ICT uitbesteden bij Solimas Groep

Bij Solimas Groep zijn we door onze regionale kantoren altijd bij jou in de buurt. Zo kan jij altijd snel met ons schakelen. Daarbij staan al onze ICT-professionals 24/7 voor jou klaar. Dus mochten er onverhoopt problemen ontstaan of moet er onverwachts iets belangrijks gewijzigd worden? Dan kan dit gelijk voor je geregeld worden. Ben je benieuwd naar onze ICT-diensten en wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op met een van onze medewerkers. Dat kan eenvoudig via ons online contactformulier of telefonisch via +31 85 007 65 46. Onze ICT-professionals vertellen jou graag meer over onze dienstverlening en hoe wij jou kunnen helpen.

Contact