Solimas.

ICT-bedrijf Leiden

Home » ICT-bedrijf Leiden

Ben je op zoek naar een ICT-bedrijf in de omgeving van Leiden? Dan ben je bij Solimas nabij Leiden aan het juiste adres! Met onze regionale kantoren door heel Nederland en onze enthousiaste medewerkers werken wij aan geweldige ICT voor de medewerkers van onze klanten. Wij staan op elk moment van de dag voor je klaar, wij zorgen voor de best werkende ICT-oplossingen. En wanneer er zich onverwachts problemen voordoen, lossen onze ICT-consultants dit direct voor jou op!

Jouw ICT-partner voor werkplekbeheer in Leiden

Wil jij jouw medewerkers altijd en overal veilig laten werken? Dat kan eenvoudig met het werkplekbeheer van Solimas. Of jouw medewerkers nu dus thuis, op kantoor of in dat ene leuke koffietentje zitten, met ons werkplekbeheer hebben zij altijd toegang tot een veilige en betrouwbare werkomgeving. Dit doen wij door preventief onderhoud uit te voeren, het up-to-date houden van antivirus en malwarebeveiliging, backups te maken van alle data en ervoor te zorgen dat de werkstations schoon blijven. Zo kunnen jouw medewerkers altijd zorgeloos aan het werk.

ICT uitbesteden in Leiden

Wanneer je jouw ICT laat uitbesteden bij ons, dan zit je goed. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw ICT infrastructuur staat als een huis. Wij onderzoeken de behoefte van jouw medewerkers en organisatie om te zorgen voor de juiste cloudoplossingen. Wanneer je jouw ICT bij ons laat uitbesteden, blijft je organisatie wendbaar en verbeter je het rendement van jouw ICT-investeringen. Met ons als ICT-partner ben je verzekerd van succes en nemen we de regie in de digitaliseringsslag van jouw organisatie. Een veilige werkplek, betrouwbare toegang en hybride platforms zorgen voor de basis van onze dienstverlening!

Betrouwbaar ICT-bedrijf in Leiden

Doordat we bij Solimas werken vanuit verschillende regionale kantoren, zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Dus ook bij jou in Leiden! Zo kan jij snel met ons schakelen en kunnen wij jou snel helpen wanneer er zich problemen voordoen. Bij ons kan je binnen én buiten kantoortijden altijd rekenen op de beste ondersteuning. Wij fungeren als een extensie van jouw eigen organisatie. Ben je benieuwd wat wij allemaal kunnen betekenen als ICT-bedrijf voor jouw organisatie? Neem dan nu contact op met een van onze ICT-professionals. Wij staan voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien en om te kijken wat de beste ICT-oplossingen zijn voor jouw organisatie.

Contact
Onze dichtstbijzijnde locatie

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag