Solimas.

ICT-bedrijf Haarlem

Home » ICT-bedrijf Haarlem

Bij Solimas zijn wij ervan overtuigd dat technologie mensen en bedrijven in staat stelt om het maximale uit zichzelf en de organisatie te halen. Met onze kantoren op verschillende locaties in Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt. Zo ook in Haarlem! Hierdoor zorgen wij voor persoonlijke benadering en een sterke relatie. Wij verrijken het leven van ondernemers en werknemers met technologie, tools en kennis die zij nodig hebben om autonomer en gelukkiger te zijn in hun werk.

Zakelijke Cloud oplossingen van Solimas

Voor de beste zakelijke cloud oplossingen ben je bij Solimas aan het juiste adres. Dankzij de integratie van verschillende zakelijke cloudoplossingen met IT en internet, is communicatie eenvoudiger, flexibeler en veelzijdiger dan ooit! Met de zakelijke telefonie en zakelijke cloudoplossingen van Solimas zijn de mogelijkheden eindeloos. Jouw medewerkers kunnen overal en altijd werken en bellen, op de manier die zij fijn vinden. Daarnaast werken ze altijd vanuit een beveiligde omgeving die continu gemonitord wordt. Met ons als ICT-partner hoef jij je geen zorgen te maken.

ICT-dienstverlening in Haarlem

Bij Solimas ben je verzekerd van persoonlijk contact, wij hebben namelijk een locatie in de buurt van Haarlem. Daarnaast zijn onze ICT-professionals 24/7 bereikbaar, zodat wanneer er onverhoopt problemen ontstaan, deze gelijk opgelost kunnen worden. Wij zorgen voor maatwerk ICT-oplossingen die volledig aansluiten op jouw bedrijf en medewerkers. Wij baseren onze ICT-dienstverlening op een viertal basis elementen. Dat zijn een veilige werkplek, betrouwbare toegang, een hybride platform en een goede betrouwbare toegang. Hiermee zorgen wij dat jouw ICT-infrastructuur staat als een huis.

Solimas, ICT partner in de buurt van Haarlem

Wij willen voor onze klanten, onze professionals en onze technologiepartners de meest relevante ICT-dienstverlener van Nederland worden én blijven. Met onze grote verscheidenheid aan ICT-diensten, kunnen wij altijd wel iets voor jou betekenen. Ben jij op zoek naar een ICT-bedrijf in Haarlem en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Onze ICT-consultants bespreken graag alle wensen en mogelijkheden met je.

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons online contactformulier of via onderstaande button.

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam

remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo