Solimas.

ICT-bedrijf Ede

Home » ICT-bedrijf Ede

Bij ons ICT bedrijf in de omgeving van Ede kan je terecht voor al jouw complexe ICT-vraagstukken. Onze ICT-specialisten staan hier voor jou klaar om een complete en overzichtelijke ICT-infrastructuur op te bouwen die past bij jouw organisatie. En, wanneer je eenmaal klant bij ons bent, staan wij op ieder moment van de dag voor jou en jouw medewerkers klaar. Mochten er zich dan onverwachts problemen voor doen, dan lossen onze ICT-consultants dit direct voor jou op. Bij ons sta jij als klant op nummer één en wij zullen er dan ook alles aan doen om jouw eisen en verwachtingen te overtreffen!

Modern workplace omgeving van Solimas

Ben je op zoek naar betrouwbaar werkplekbeheer in de omgeving van Ede? Dan ben je bij Solimas Ede aan het juiste adres. Onze Modern Workplace dienstverlening zorgt voor een veilige werkplek, waarmee je altijd en overal kunt werken. De Cloud desktops draaien in onze eigen private Cloud en daardoor is al jouw data enkel in Nederland opgeslagen. Wij zorgen voor een ICT-omgeving met de juiste applicaties die volledig past bij jouw organisatie en wensen. Door jouw ICT bij ons uit te besteden, ben je dan ook gegarandeerd van een veilige en altijd werkende online werkplek voor jouw medewerkers.

ICT-infrastructuur in Ede

Een goed werkende ICT-infrastructuur is cruciaal voor jouw medewerkers en het succes van jouw organisatie. Wij zorgen daarom altijd voor betrouwbare toegang en een veilige werkplek. Ons hybride platform en onze cyber security zorgen er daarnaast ervoor dat al jouw data veilig is opgeslagen in de Cloud. De ICT infrastructuur wordt volledig geïntegreerd met de bestaande bedrijfsprocessen en alle benodigde applicaties. Zo kunnen jouw medewerkers overal zorgeloos gebruik van maken.

Solimas ICT-bedrijf Ede

Solimas is het perfecte ICT-bedrijf in de buurt van Ede om al jouw ICT aan uit te besteden. Onze ICT-consultants staan 24/7 voor jou klaar om te zorgen voor een gezonde ICT-omgeving die bij jouw bedrijfsstructuur past. Heb je interesse in onze ICT dienstverlening? Neem dan contact met ons op, onze ICT-consultants staan klaar om jou van een persoonlijk advies te voorzien. Neem contact op via onderstaande button of telefonisch via +3185 007 65 46.

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld