Solimas.

ICT-bedrijf Breda

Home » ICT-bedrijf Breda

Bij Solimas Breda kan jij jouw ICT met een gerust gevoel uitbesteden. Met locaties door heel Nederland en dus ook in de buurt van Breda! Wij werken met een groep enthousiaste ICT-professionals aan al jouw ICT-vraagstukken. Ons ICT-bedrijf in Breda is dan ook jouw ideale ICT-partner om jouw ICT aan uit te besteden.

Werkplekbeheer in Breda

Wil jij dat jouw medewerkers altijd en overal veilig kunnen werken? Ongeacht of dit nu thuis of op kantoor is? Met het veilig en online werkplekbeheer van Solimas hebben jij en je medewerkers altijd toegang tot een veilige werkplek waar overal mee gewerkt kan worden. De informatiebeveiliging, opslag van data en alle cloudoplossingen zijn naadloos op elkaar afgestemd. Ook als er zich onverhoopt problemen voordoen, staan onze ICT-professionals op elk gewenst moment voor je klaar. Zo kunnen wij een fijne hybride werkomgeving voor jou en je medewerkers garanderen.

ICT-systeembeheer van Solimas

Het ICT-systeembeheer van Solimas Breda zorgt ervoor dat jij kan ondernemen, zonder omkijken te hebben naar jouw ICT. Wij zorgen ervoor dat alles onder controle is, van het onderhoud van jouw ICT tot beveiliging, updates, back-ups en 24/7 support. Onze ICT-professionals zijn altijd bereikbaar om je te helpen wanneer er problemen zijn. Zo zorgen wij voor een goedwerkende ICT die aansluit op al jouw verwachtingen en wensen. Zo kunnen jouw medewerkers zich volledig focussen op hun werk in een optimale ICT-infrastructuur.

Solimas, jouw ICT-bedrijf in de buurt van Breda

Bij Solimas Breda staan we altijd en op elk moment voor je klaar. Met onze grote verscheidenheid aan diensten, kunnen wij altijd wel iets voor jou betekenen. De basis van onze ICT-dienstverlening bestaat uit een veilige werkplek, betrouwbare toegang, hybride platform en goede cyber security. Ben jij benieuwd wat Solimas Breda voor jou kan betekenen? Of welke andere locaties bij jou in de buurt zitten? Neem dan contact op met een van onze ICT-consultants via onderstaande button of vul ons online contactformulier.

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch